Asistenta eroina de la “Colectiv” s-a scandalizat! “Sa-ti fie rusine! Esti un caracter zero!”

Publicat: 19/12/2015 | 00:08
Asistenta eroina de la “Colectiv” s-a scandalizat! “Sa-ti fie rusine! Esti un caracter zero!”

Asistenta eroina din Colectiv este revoltata si il face praf pe designerul Eugen Olteanu, care a realizat o colectie de pantofi in memoria victimelor care au decedat in urma incendiului.

La Bucharest Fashion Week, designerul de pantofi Eugen Olteanu si-a imbracat modelele in paturi termice si le-a incaltat in ghete sau cizme cu influente rock. Acesta a spus in cadrul show-ului ca banii pe care ii va face din colectia vanduta vor intra in conturile a doua familii cu victime din Colectiv. Dupa acest episod, oamenii s-au revoltat, insa cea mai suparata a fost chiar asistenta-eroina, Violeta Naca, dar si mama lui Nicole si Alex Serban, care au lansat comentarii acide la adresa designerului.

colectiv

„Eu mi-am vazut copiii in folia aia si abia peste ceva timp am avut speranta ca vor fi langa mine, dar sunt parinti care au ramas cu imaginea copiiilor lor infasurati si acum nu mai sunt, ma gândesc cu groază ce poate fi in sufletul acestor oameni…”, a spus Elena Cristina Serban, mama celor doi frati arsi in Colectiv.

colectiv

De asemenea, Violeta Naca, asistenta eroina din Colectiv, a lansat un atac dur la adresa lui Eugen Olteanu. „Execrabil gestul acestui creator. O nonvaloare, un om lipsit de caracter, Rusine! „

colectiv

S-a folosit de tragedia din Colectiv

Designerul Eugen Olteanu este acuzat de multe persoane ca s-a folosit de tragedia din Colectiv pentru a-si face publicitate si a se face cunoscut in lumea modei.

colectiv

Au murit 63 de oameni in incendiu

Incendiul din clubul Colectiv din Bucureşti a avut loc în noaptea de vineri 30 octombrie 2015, în incinta unui club situat în Sectorul 4 din Bucureşti într-o fostă hală a fabricii Pionierul. Incendiul s-a declanşat în timpul unui concert gratuit al trupei Goodbye to Gravity, cu ocazia lansării unui nou album, numit „Mantras of War”.

Conform datelor existente (cercetările se află în curs), focul a fost provocat de către artificiile folosite în timpul concertului, artificii care au dus la aprinderea buretelui poliuretanic (uşor inflamabil) folosit pentru antifonare de pe un stâlp al clădirii. Flăcările s-a extins foarte repede în tot clubul provocând leziuni – în unele situaţii cauzatoare de moarte, prin prin combustie, asfixie, intoxicaţii cu monoxid de carbon şi alte gaze, unui număr semnificativ dintre participanţii la concert. Amploarea evenimentului a determinat Ministerul de Interne să instituie Planul roşu de intervenţie, iar Guvernul României a decretat trei zile de doliu naţional. Ca urmare a protestelor masive care au urmat incendiului, au demisionat pe 4 noiembrie 2015 Victor Ponta, împreună cu guvernul său, şi primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Larisa Ciuta

Citește și...