„Aspirinele” s-au distrat cu Werder la Bremen!

Autor: Cristian P
Publicat: 19/05/2020 | 09:29
„Aspirinele” s-au distrat cu Werder la Bremen!

Spectacol total în epilogul rundei a 26-a din Bundesliga, prima programată după reluarea sezonului competițional care a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus care a curpins întreaga lume.

Bayer Leverkusen a învins-o pe clar pe Werder Bremen, cu scorul de 4-1 în deplasare, într-un meci în care „aspirinele” și-au sucrclasat la toate capitolele adversara.

Victoria lui Bayer a fost obținută grație reușitelor semnate de Kai Havertz (min.28, 33), Mitchell Weiser (min.61) şi Kerem Demirbay (min.78) în timp ce golul de onoare al gazdelor a fost marcat de cehul Theodor Gebre Selassie (min. 30).

În urma acestui succes, Bayer Leverkusen şi-a consolidat poziţia a cincea în clasament în Bundesliga, refăcând distanța față de formațiile aflate pe podium, Bayern Munchen, Borussia Dortmund și Borussia Monchengladbach, care de asemenea au obținut victorii în această primă rundă programată în Bundesliga după ce nemții au scos fotbaul din „carantină” . Singurul „greu” care s-a împiedicat în această etapă a fost RB Leipzig care a remizat surprinzător, 1-1 cu Freiburg pe teren propriu, cedând locul 3 în favoarea celor de la Monchengladbach.

În clasament Bayern Munchen conduce cu 58 puncte, urmată de Borussia Dortmund cu 54 puncte, Borussia Monchengladbach cu 52 puncte, „top 5” fiind încheiat de RB Leipzig cu 51 puncte șși Bayer Leverkusen cu 50 puncte.

Rezultate etapa a XXVI-a Bundesliga
Borussia Dortmund – FC Schalke 4-0
RB Leipzig – SC Freiburg 1-1
TSG 1899 Hoffenheim – Hertha BSC Berlin 0-3
Fortuna Düsseldorf – SC Paderborn 0-0
FC Augsburg – VfL Wolfsburg 1-2
Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach 1-3
FC Köln – FSV Mainz 05 2-2
FC Union Berlin – FC Bayern München 0-2

Werder Bremen- Baayer Leverkusen 1-4

 

 

 

 

 

 

Citește și...