Asta da surpriză! O mireasă a rămas mască atunci când a aflat că Andra va…

Publicat: 30/09/2019 | 18:58
Asta da surpriză! O mireasă a rămas mască atunci când a aflat că Andra va…

Mireasa a rămas mută de uimire, inițial! A dat cu ochii de Andra, la nunta ei, mai mult, îndrăgita artistă urma chiar să-i cânte la importantul eveniment din viață.

Soția lui Măruță nu a ratat un comentariu pe pagina de socializare despre frumoasa întâmplare. „Ziua nunții ar trebui sa fie superbă, cu multe surprize și distracție, iar familia acestei mirese a vrut să-i îndeplinească o mare dorință: sa cânt eu la nunta ei! Ce reacție minunată a avut când m-a văzut!!! Mă bucur enorm că am putut sa fac ziua asta și mai frumoasă pentru ea și îi urez să aibă toată viața acest zâmbet pe buze! Casă de piatră, Flavia! ?♥️”, a scris Andra în mediul online.

Andra și Măruță, nuntă în urmă cu 11 ani

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan.  Nașii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj și partenera lui de viață, Ana Maria.

Citește și...