Asta e pasiunea Deliei: ”Sunt înnebunită!” Vedeta intră și în depresie

Publicat: 18/06/2019 | 22:19
Asta e pasiunea Deliei: ”Sunt înnebunită!” Vedeta intră și în depresie

Delia a dezvăluit că este mare împătimită de seriale de televiziune, pe care le urmărește până la ore târzii din noapte. Multe o lasă, însă, cu o mica depresie.

Într-un interviu pentru emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, delia a explicat că petrece multe ore în fața televizorului dacă un serial i-a captat atenția, scrie libertatea.ro. „Trebuie să las serialele, pentru a mă trezi la ora 6, să mă apuc de alergat. Acum mă culc pe la 1 jumate, 2, 2 jumate, 3, depinde de ce mă prinde, ca serial.

Sunt înnebunită după filme, la modul bolnăvicios, și dacă mă prinde un serial, mă uit la câte un sezon, pe seară. Multe dintre ele…mă lasă cu o mică depresie, nu îmi lasă o energie bună, sunt masochistă. Depresivii pot fi foarte energici”, a declarat Delia.

Delia s-a căsătorit cu Răzvan Munteanu, în 2012

În vârstă de 37 de ani, Delia este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Artista are în spate o carieră impresionantă. În perioada 1999-2003 a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat alte 3 albume. În prezent este jurat în cadrul „X Factor”, emisiune difuzată de postul de televiziune Antena 1. În plan personal, Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu din anul 2012.