Ăsta e secretul lui Pepe și al Ozanei Barabancea: ”Sunt șanse foarte mari să…”

Publicat: 01/07/2019 | 17:10
Ăsta e secretul lui Pepe și al Ozanei Barabancea: ”Sunt șanse foarte mari să…”

Pepe și Ozana Barabancea, dar și alte vedete, au ceva în comun: sunt foarte atente la felul în care arată, așa că țin diete și fac sport. Antrenorul personal al vedetelor a explicat totul.

„Un mic dejun sănătos, echilibrat și bogat în nutritienți este cheia pentru a arăta și a te simți fabulos în fiecare zi, trei mese echilibrate pe zi sunt un ”must”. Nutrioniștii sunt de părere că micul dejun este cea mai bună masă a zilei pentru că dacă-ți vei aduce aportul caloric necesar încă de dimineață, pe parcursul zilei vei și consuma din el.  Pe masură ce mărimea unei porții de mâncare crește, la fel se întâmplă i cu talia, dar făcând câteva schimbări îți poti revizui atât dieta, cât și silueta. Urmărește cât de mult mănânci și dacă nu cumva porțiile sunt în general prea mari. Cea mai simplă metodă de a reduce dimensiunea porțiilor de mâncare, implicit excesul de calorii, este de a folosi farfurii mai mici. (CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE A OANEI ZĂVORANU, DUPĂ CE PEPE A ANUNȚAT CA SE ÎNSOARĂ DIN NOU)

Hidratarea corectă cu cel puțin 2 litri de apă pe zi, nu numai că te va ajuta să-ți menții greutatea, dar te va și scăpa de oboseală cauzată de deshidratare. Beneficiile apei nu se termină aici: apa este calorică și fără zahăr, astfel încât înlocuirea altor băuturi cu apa este o modalitate foarte bună de a menține sub control aportul de calorii. Așa cum nu este indicat să faci schimbări drastice în dieta ta, este important să-ți cunosți limitele atunci când vine vorba de intensitatea exercițiilor, mai ales dacă de obicei nu te antrenezi. Dacă nu ai experiență în sala de fitness, recomandarea este să începi cu o sesiune de mers pe jos pentru a mări temperatura corpului si pentru a crește circulația sângelului (minimum 5-10 minute). (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ ACUM RALUCA PASTRAMĂ, ÎN BIKINI, DUPĂ 5 ANI DE CĂSNICIE CU PEPE! CUM S-A TRANSFORMAT CORPUL EI, DUPĂ DOUĂ SARCINI)

După această încălzire, poți continua cu o serie de exerciții cu propria greutate de genul fandări, genuflexiuni, flotări, planks, podul, deadlift pe un picior etc. Având doar o săptămână la dispoziție pentru a obține un corp de invidiat, sunt șanse foarte mari să fii tentat să îți modifici drastic dieta, însă toate aceste schimbări bruște îți vor face mai mult rău decât bine. Eliminarea zahărului și evitarea mâncărurilor sărate sunt, totuși, un început bun. Nu încerca să consumi dintr-o dată foarte multe fructe, legume sau alimente bogate în fibre din dorința de a vedea rezultatele rapid. Dacă corpul tău nu este obișnuit cu ele, toate acestea pot provoca stări incomode. Recomandarea este să le introduci treptat în dieta ta astfel încât organismul să aibă timp să le asimileze”, a dezvăluit acesta, potrivit libertatea.ro.

Citește și...