Asta le întrece pe toate! Ce a făcut un cunoscut artist român pe Facebook: ”Să mă invidieze toți tractoriștii!” S-a dezbrăcat și…

Publicat: 02/07/2020 | 11:02

Un cunoscut cântăreț de la noi și-a lăsat fanii cu gura căscată după ce a postat pe Facebook o fotografie în care apare la bustul gol. În plus, se pare că artistul și-a tras iubită o tânără afaceristă din Focșani!

CITEȘTE ȘI: CEL MAI NOU CUPLU DIN SHOWBIZ ARE DEJA PLANURI MARI DE VIITOR. CLEOPATRA STRATAN ȘI EDWARD SANDA ÎȘI DORESC FETIȚĂ, IAR LA ANUL SE VOR MUTA ÎMPREUNĂ

Karym, un cunoscut cântăreț de la noi, s-a fotografiat într-o ipostază hot, așa cum nu l-au mai văzut niciodată fanii. Aflat la munte, artistul s-a oprit la un râu unde a intrat în apă pentru a se răcori. Si-a dat tricoul jos, a imortalizat momentul și n-a ezitat să publice poza pe contul lui de socializare. Intenția? A vrut să-și agite fanele!

Chiar dacă nu are un fizic de invidiat, lucrat la sală, a atras imediat atenția admiratoarelor sale și a reușit să strângă în scurt timp de la publicarea imaginii multe like-uri din partea femeilor. „Asta așa ca să mă invidieze toți tractoriștii #bronzulmeu 😍😘😘😘”, a scris, amuzat, Karym în dreptul fotografiei.

Karym a ”incendiat” Facebook-ul cu postarea lui! Și-a tras și iubită afaceristă

Cine a reușit să-l convingă pe artist să aibă mai multă încredere în el? Să fie vorba de bomba sexy alături de care și-a petrecut artistul weekend-ul precedent? Probabil, din moment ce s-a afișat zilele trecute alături de o tânără afaceristă din Focșani, care între timp i-a devenit și beauty-adviser… Se anunță un nou cuplu în showbiz?

Karym s-a făcut remarcat la începutul anului 2017, când a lansat „Anonim”, alături de Mellina. La finalul anului, Karym a lansat alături de Celia piesa „La două capete”. Acum un an, artistul a lansat „Râu de lacrimi”, o piesa despre iubire și suferință. Pentru 2020, cântărețul pregătește mai multe surprize și piese.