Asta schimbă tot! Adevărul despre Răzvan Ciobanu a ieșit la iveală. Abia astăzi s-a aflat

Publicat: 13/05/2019 | 18:27

Doar cei mai apropiați prieteni ai regretatului designer știu despre domeniul secret al familiei sale. Pensiunea se află în satul vâlcean Ciungetu și este denumită Ciobănelu. Aceasta este aşezată pe valea Lătoriţei, între Munţii Lătoriţei, Căpăţânii şi masivul Parâng. Pensiunea Ciobănelu are 23 de camere şi apartamente, foişoare, terase, terasa ponton de 150 mp, parcare, grătare, loc de joacă pentru copii, loc de agrement şi restaurant cu bucătărie tradiţională.

Pensiunea secretă a lui Răzvan Ciobanu este o oază de liniște. Ori de câte ori simțea nevoia designerul se ducea acolo pentru puțină relaxare. Mai mult decât atât părinții lui Răzvan au transformat domeniul într-o mică afacere. Clienții care au reușit să ajungă în pensiune au numai cuvinte de laudă.

„Este o zona superbă, plină de verdeaţă, în care ai posibilitatea să desfăşori o mulţime de activităţi. Gazda, d-na Elena, o doamnă de exceptie. Foişor, cu mese şi băncuţe din lemn, foarte plăcut, un loc excelent pentru luat masa, pentru a savura o cafea. Camere foarte curate, mobilier nou, pat comod şi odihnitor”, a povestit un client.

Camerele spațioase și liniștea care cuprinde tot acel loc îi fac pe clienți să se reîntoarcă cu drag acolo.

„O casă în care te simți bine primit de la intrare. Restul e la superlativ”, a mai spus cineva.

Citește și...