Asta schimbă tot! Cum a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu. Concluzii șocante din anchetă

Publicat: 10/06/2019 | 11:45

Designerul Răzvan Ciobanu a murit, în a doua zi de Paște, într-un teribil accident de circulație, la intrarea în Săcele. Venea de la Mamaia, iar ultimele informații apărute în urma anchetei sunt cu adevărat șocante. Situația sa financiară precară a făcut ca mulți dintre cunoscuți să îl ocolească.

În dimineața zilei de 29 aprilie – la ora 7.15 – un localnic din Săcele, care venise să hrănească animalele de la fermă, a sesizat poliția despre producerea unui accident mortal, un bărbat fiind găsit decedat în afara unui autoturism de lux, proptit într-un copac. Vestea că Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de circulație i-a surprins pe toți prietenii și cunoscuții acestuia, iar opinia publică a dorit să afle cât mai multe detalii despre viața lui și, mai ales, despre intervalul de timp anterior accidentului.

În ziua de 27 aprilie, Răzvan Ciobanu a fost la Festivalul de muzică electronică Sunwaves. Nu era singur, ci însoțit de Iulian Cercel, un prieten de-al său care prefera, conform evz.ro, să fie prezent pe lângă persoane ”influente”.

„Ciobanu avea buzunarele goale, doar câțiva bănuți și o cheie de mașină”, au spus niște polițiști, care se aflau în patrulare prin zonă.

Răzvan Ciobanu nu avea telefonul plătit. Căuta zonele care aveau wireless și comunica prin whatsapp.

În prima zi de Paște, același Iulian Cercel l-a invitat pe Răzvan Ciobanu la masă, alături de alt prieten, numai că acesta nu a ajuns, chiar dacă solicitase un taxi, folosind aplicația de pe telefonul mobil.

Nu avea telefonul plătit

„În data de 28 aprilie, în jurul orei 21.20, Răzvan Ciobanu a solicitat un taxi prin aplicația (…), însă telefonic nu a indicat o locație corectă, ulterior renunțând la comandă”, au aflat anchetatorii. Iar constatarea care i-a uimit până și pe polițiști este că „Răzvan Ciobanu, neavând telefonul plătit, se cupla pe internet, căuta zonele care aveau wireless și comunica prin whatsapp”, iar pe toată perioada cât a fost la Mamaia, nu a avut cazare asigurată.

Din nefericire, situația financiară a lui Răzvan Ciobanu era, pur și simplu, dezastruoasă, astfel încât unii dintre prietenii săi îl ocoleau tocmai pentru ca acesta să nu le ceară bani. (Citește artocolul integral pe evz.ro)

Citește și...