„Asta strică tot!” Detaliul observat de toată lumea la nunta Adelinei Pestrițu

Publicat: 21/07/2019 | 09:46

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit religios pe 20 iulie, iar emoțiile nu au fost nelipsite. Vedeta a fost foarte emoționată și și-a dorit ca totul să iasă așa cum și-a dorit.

Bruneta a îmbrăcat o primă rochie de mireasă care a arătat spectaculos. Un delaliu a fost observat, însă, de toată lumea, iar mulți fani au criticat-o pe Adelina.

Mai exact, rochia cu bretele a brunetei a lăsat la vedere tatuajele acesteia. „Tatuajele strică tot aspectul. Degeaba este rochia superbă dacă ești plină de tatuaje”, „Rochia e drăguță, dar de la cineva preocupat de modă mă așteptam la ceva mult mai original. Tatuajele, însă, strică foarte mult. Dau un aspect grosolan. O masculinizează. Tatuajele transmis ceva, au impact vizual. În cazul ăsta par făcute sub impulsul momentului”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Prima rochie este o creatie la care a lucrat mai bine de o luna, manual, o echipa de peste 20 de profesionisti. Mi-am dorit sa fie un model decent si pretios. A fost trimisa din Barcelona si a ajuns abia luni, iar dupa prima proba am reusit sa mai fac cateva mici ajustari si sa ma incadrez in timpul care mi-a mai ramas la dispozitie. Tiara si voalul apartin aceleiasi case de moda din Barcelona”, a spus Adelina Pestrițu.

Citește și...