Astea sunt pozele care au dus la divort! Sotul Ralucăi Moianu a aflat din Ciao de infidelitatea vedetei TV

Publicat: 25/10/2013 | 14:23

După 15 ani de căsnicie, Raluca Moianu si sotul ei, Marius Ancuta, au decis să pună punct mariajului.

Principalul motiv al destrămării căsniciei este infidelitatea vedetei TV, fotografiata de paparazii Ciao in timp ce se săruta Andrei Băltăreţu, un cameraman mai tânăr decât ea cu 10 ani. Bărbatul după care i s-au aprins atunci călcâiele blondei avea si el, in momentul amantlâcului cu Raluca Moianu, o relatie stabilă.

Imediat după publicarea imaginilor, in anul 2012, sotul Ralucăi Moianu a continuat să fie la fel de atent si de galant cu ea, fiind vizibilă incercarea lui de a aduce căsnicia pe un făgaş normal.

divort

Marius Ancuta nu a putut trece insă definitiv peste infidelitatea femeii cu care are un copil,iar intr-un final au decis amândoi că divortul este inevitabil.

Raluca Moianu si sotul ei s-au despartit, anul trecut
Raluca Moianu si sotul ei s-au despartit, anul trecut

 „După 15 ani de căsătorie eu şi soţul meu am hotărât să ne separăm. Suntem prieteni şi vom rămâne într-o relaţie strânsă pentru că avem împreună o fetiţă căreia ăi vom acorda în continuare toată dragostea şi atenţia noastră.

Raluca Moianu, supărată după ce a fost prinsă că şi-a înşelat soţul: „Am ieşit cu imaginea şifonată”

 

raluca moianu

Nu vom putea evita speculaţiile, dar vrem să ştie cei ce sunt interesati de viaţa noastră privată că nu vom da amănunte despre despărţirea noastră.

raluca moianu

Voi vorbi în continuare cu presa, cu toată deschiderea, despre activitatea mea profesională, despre evenimentele organizate de agenţia mea de PR, Replica Vedetelor Events, despre activitatea mea didactică la şcoala de televiziune Tudor Vornicu sau despre programele radio Gold FM, unde sunt director de program„, a declarat Raluca Moianu pentru replicavedetelor.ro

raluca moianu

 

Raluca Moianu, fotografiata intr-o postura in care chiar nu te-ai fi asteptat s-o vezi vreodata!

 

Citește și...