Astra câștigă clar la Mediaș și își consolidează locul pe podium în play-off-ul ligii 1!

Publicat: 18/07/2020 | 11:50
Astra câștigă clar la Mediaș și își consolidează locul pe podium în play-off-ul ligii 1!

Astra Giurgiu a învins cu scorul de 4-0 (1-0) formaţia Gaz Metan Mediaș în deplasare într-un meci contând pentru etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii I.

Formaţia pregătită de Bogdan Andone a condus la pauză cu scorul de 1-0 în urma golului înscris de Kehinde Fatai în minutul 38 după care astralii s-au dezlănțuit în al doilea mitan punctând prin Mihai Răduţ (min. 50), Alexandru Ioniţă (min. 65) şi Silviu Balaure (min.74) au înscris la rândul lor stabilind scorul final la 4-0.

„Cu Craiova va fi un meci spectaculos. Dacă aveam și cele trei puncte care ne-au fost luate la comisii, alta ar fi fost abordarea noastră. Felicit jucătorii și vreau să terminăm campionatul pe locul trei. Sper ca domnul Niculae să fie alături de echipă, să se bucure de rezultatele echipei. Sper să ne susțină, îl așteptăm săptămâna viitoare alături de noi. „Suntem într-o perioadă bună, am niște băieți extraordinari. Cu toată situația care a fost la noi s-au pregătit, nu a fost niciun conflict, au avut implicare 100%. Jos pălăria pentru caracterul lor. Am încercat să mențin jucătorii concentrați și când am condus cu 3-0. De asta am stat cu gura pe ei”, a declarat Bogdan Andone, antrenorul formației Astra Giurgiu.

Formaţia condusă de Dusan Uhrin Jr. rămâne în continuare fără victorie în actuala ediţie a play-off-ului Ligii I, înregistrând până acum 3 egaluri şi 5 înfrângeri, aflându-se pe ultimul loc al play-off-ului, cu 25 de puncte.

De partea cealaltă, Astra Giurgiu se menţine pe locul 3 al clasamentului, acumulând după acest succes 33 de puncte.