„Bianca este o mare complexată, suferă de sindromul… „

Autor: Anca Toma
Publicat: 25/06/2018 | 12:28

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Victor Slav și imediat s-a afișat cu noul iubit, Tristan Tate, ceea ce a creat o adevărată isterie pe rețelele de socializare și nu numai. Unii o apreciază, alții o critică pentru alegerea făcută, însă prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine” ignoră toate răutățile și își trăiește viața după bunul plac. Carmen Harra a vorbit pentru Cancan.ro. site-ul nr 1 din România și și-a exprimat părerea fără menajamente, în ceea ce o privește pe Bianca Drăgușanu.

Să nu uităm că ea și-a creat o karmă negativă încercând să îl ia pe Victor Slav de la Anda Adam. Bianca Drăgușanu suferă de “sindromul de nesiguranță”. Biancăi i-au trebuit nenumărate operații ca să devină sigură pe ea, ea nu este sigură pe ea. Este mereu într-o teamă că nu este destul de frumoasă, că nu-i destul de bună și cine suferă de sindromul ăsta are o mare problemă când îmbătrânește. Ea, de fapt este o mare complexată, nimeni nu vede asta. Toată lumea vede talia, dimensiunile picioarelor, nimeni nu gândește dincolo de aparența asta fizică. Ea în următorii doi-trei ani o să intre în declin, o să aibă mari probleme cu depresia. Dincolo de toată perfecțiunea asta este cu totul o altă realitate„, ne-a declarat în exclusivitate Carmen Harra.

Carmen Harra anunță deja despărțirea: „Bianca și Tristan nu rămân împreună”

Are foarte multă chimistrie sexuală, e bazată pe atracție sexuală. El e numărul 3, ea e 2 și potrivirea este puternică la nivel fizic. Sunt oameni care se atrag extraordinar de mult fizic. Nu înseamnă că neapărat rămân împreună, că eu asta nu anticipez să se întâmple. Ceea ce a făcut acum o să continue să facă, ba mai mult, ce i-a făcut ea lui Slav, o să îi facă băiatul ăsta ei, mai devreme sau mai târziu” (Citește AICI continuarea)

Citește și...