ATACUL lui Mircea Badea la ranitii din Colectiv: “Nivelul de pretentie cocalareasca este…”

Publicat: 04/12/2015 | 21:04
ATACUL lui Mircea Badea la ranitii din Colectiv: “Nivelul de pretentie cocalareasca este…”

Mircea Badea a avut o reactie de neinchipuit la adresa ranitilor din Colectiv, care solicita tratament in strainatate. Realizatorul TV considera ca totul este...un “nivel de pretentie cocalareasca”

Comentariul deosebit de dur al lui Mircea Badea a fost facut de catre realizatorul TV la o ora de maxima audienta
“De fapt, care era problema? Problema era de ce nu au fost trimisi în tari straine. Imediat. Pe mine m-a deranjat, asa… Suntem putini care platim taxe în Romania, la sistemul de sanatate. Sistemul este cum este si pe baza financiara. Unii cotizam, altii nu. Si printre ranitii de la Colectiv erau oameni care nu cotizasera la sistemul medical din Romania.

Noul nivel de pretentie este ca din ambulanta sa fii trimis direct la aeroport, apoi la spital la Viena, New York, Franta, Germania sau Israel. Multi doctori spuneau ca este imposibil din punct de vedere medical, oricum. Ca mori, Mai intai trebuie sa fii stabilizat.

 

mircea badea

Nivelul de pretentie cocalareasca asta este: sa fii tratat în strainezia. Mi se pare indecent sa pretinzi cu agresivitate ca ti se cuvine tratament în strainatate. Costa sute de mii de euro de persoana.

 

mircea badea

Pe copiii bolnavi de cancer nu a putut statul roman sa-i trimita în strainatate. Dar avem un nou nivel de pretentie: daca ma duc în club si o patesc, vreau sa ma duc la Viena. Daca esti din club esti de rangul I, daca esti copil esti de rangul II, daca patesti accident cu masina, esti de rangul III. Chiar asa?”, a spus Mircea Badea.

(Gabriel Constantinescu)

banner

Citește și...