ATENTIE! Horoscopul banilor pentru luna mai 2015 pentru fiecare zodie! Ce surprize vei avea!

Publicat: 27/04/2015 | 10:56

Horoscopul banilor pentru luna mai a anului 2015 este important datorita lui Mercur şi ciclului retrograd care influenţează planul financiar al tuturor zodiilor, mai mult sau mai puţin.

Vă invit să aruncaţi o privire peste ceea ce vă aşteaptă în luna mai pentru a afla cum puteţi să vă îndreptaţi spre câştiguri, dar şi cum puteţi să preveniţi eventualele situaţii tensionate care ţin de planul financiar.
Berbec

Berbecul are un mare avantaj cu Soarele în casa finanţelor, iar nativul acestei zodii are şanse ca să se mobilizeze din punct de vedere financiar chiar din primele două decade din luna mai a acestui an. Cu toate acestea, nativul zodiei Berbec trebuie să fie atent la Mercur, stăpânul casei muncii al Berbecului, aflat într-un ciclu de retrogradare care creează tensiuni cu Saturn şi Neptun, ceea ce înseamnă că nu o să fie o perioada prea uşoară pentru Berbec.

Taur- Nativul zodiei Taur trebuie să fie încrezător în propriile forţe pentru a birui în faţa obstacolelor, căci, de această dată nu se vor mai putea baza pe ajutorul celor din jur. Fiind o perioadă riscantă, aceştia trebuie să îşi gestioneze cu atenţie banii pentru ca luna mai a anului 2015 să le aducă bucurii.

Gemeni– Luna mai din acest an anunţă belsug pentru Gemeni. Mercur, aflat în ciclul retrogradării, intră în Gemeni în prima zi a lunii mai şi rămâne până pe data de 19 mai. fiind retrograd până pe data de 12 iunie şi ieşind din zodia Gemeni abia pe data de 8 iulie, fapt care este neobişnuit pentru Mercur în zodia Gemeni deoarece acesta sălăjluieşte de această dată aproximativ 9 săptămâni, faţă de cele 3-4 săptămâni cu care ne-a obişnuit. Acest fapt marchează o perioadă în care nativul zodiei se poate relansa şi îşi poate analiza limpede situaţia financiară care, din fericire, merge ca pe roate în această lună.

Rac- Soarele îi zâmbeşte nativului zodiei Rac şi îl influenţează într-un mod pozitiv de care acesta se poate bucura în luna mai. Pe plan financiar acesta se descurcă minunat, dar chiar dacă găseşte cu uşurinţă resursele necesare pentru a îşi îndeplini obiectivele, trebuie să fie atent la ultima decadă a lunii.

Leu- Odată cu cariera care se îndreptă spre făgaşul cel bun şi planul financiar o să obţină o întorsătură favorabilă pentru dumneavoastră, însă trebuie să aveţi răbdare şi să fiţi precauţi cu veniturile, căci s-ar putea să plece la fel de uşor precum au sosit.

Fecioară– Primele două decade ale lunii mai sunt prielnice pe plan financiar pentru nativul zodiei Fecioară. Acesta se poate bucura de câştiguri consistente, dar în orice moment riscă să sufere o schimbare a situaţiei şi planurilor, ceea ce nu ar trebui să-l ingrijoreze, căci acesta este capabil să se adapteze cu uşurinţă situaţiilor neprevăzute şi le poate gestiona cu uşurinţă spre a găsi o cale de mijloc în rezolvarea problemelor.

Balanţă- Planul financiar al Balanţelor este într-o continuă mişcare şi se prevăd colaborări favorabile, dar şi investiţii care provin din noi surse în luna mai, iar acest lucru se datorează bunelor relaţii din cercurile înalte şi diplomaţiei Balanţei în orice situaţie.

Scorpion– Mercur aflat în ciclul retrograd, împreună cu Saturn, care se află în semnul diametral opus, ţine în tensiune planul financiar al nativului zodiei Scorpion. Se recomandă prudenţă în gestionarea banilor.

horoscop bani

Săgetător- Meritele nativului zodiei Săgetător încep să fie recunoscute şi compensate pe drept, iar succesul acestuia depinde de relaţiile pe care le păstrează cu cei cu care interacţionează la locul de muncă. Nu trebuie să îşi facă griji în privinţa banilor, atât timp cât alege să rezolve orice conflict întâmpinat pe o cale amiabilă.

Capricorn- In luna mai, Capricornii trebuie să înveţe ca să se lase ajutaţi de cei din jur. Delegarea unei părţi din responsabilităţi o să le aducă numai şi numai c¬âştiguri, căci banii o să îşi facă drum prin intermediul celorlalţi către Capricorn şi nu direct prin eforile depuse de către acesta.

Vărsător– În luna mai, Marte şi Mercur îl sprijină pe nativul zodiei Vărsător şi îi oferă oportunităţi de promovare, colaborăriile păstrându-se la nivel înalt pe tot parcusul lunii. Gestionarea greşită a banilor îi pot pune beţe în roate, de aceea trebuie să acorde mare atenţie acesteia, scrie Yve.ro.

Peşti- Cei născuţi sub semnul zodiac Peşti, în luna mai, o să câştige bani din activităţiile care până în prezent au fost doar un hobby. Tind să investească banii câştigaţi în imobiliare sau în bunul trai al familiei.

L.L

Citește și...