Ați văzut aceste două persoane? Dacă da, sunați urgent la 112. Familiile le caută disperate

Publicat: 02/07/2020 | 11:36
Ați văzut aceste două persoane? Dacă da, sunați urgent la 112. Familiile le caută disperate

Un bărbat de 44 de ani din Turda a plecat de la domiciliul său și a dispărut fără urmă. Fiica sa face un apel o o rețea de socializare pentru găsirea tatălui său.

Deac Ilie – Viorel a plecat de acasă pe 1 iulie, la ora 14 și de atunci a „intrat în pământ”. „Hai acasă te rogggg… Nu mai vreau sa stau…fără sa pot face nimic… Fără sa știu unde ești… Ajutați-ne va rog din suflet!!!

Este vorba de tatăl meu!!! A dispărut în data de 01.07.2020. De la ora 14:40 nu se mai știe nimic de el. A ieșit din Sibiu și de acolo nu mai știm nimic!!! Suntem disperați!!! Dați cat mai mult share și contact la 112!!!!”, scrie tânăra pe Facebook.

Citește și: Trupul copilului de 12 ani dispărut în apele mării a fost găsit între stabilopozii din Mamaia

Dacă îl vedeți, sunați la 112

Bărbatul se numește Deac Ilie – Viorel, are 1,85 m, 80 kg, ochi căprui, păr negru tuns scurt, față ovală, 2 cicatrici în partea occipitală a capului.

În momentul dispariției era îmbrăcat cu cămașă albă în carouri, cu mânecă scurtă, pantaloni tip blue jeans culoare vișiniu și pantofi maro.

Persoanele care pot oferi informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

La Timișoara a dispărut o fată de 12 ani

Căutări ale polițiștilor timișoreni de la Serviciul de Investigații Criminale. Oamenii legii au intrat în alertă după ce au fost anunțați că o fată de 12 ani a dispărut de acasă.

Fata de 12 ani, Emilia-Cătălina Dănilă, a plecat de bunăvoie de acasă, din Timișoara, în 1 iulie. Locuiește cu părinții, iar în momentul în care aceștia au văzut că nu se mai întoarce au sunat la poliție.

Nu rata:  Alertă în Brașov, după ce două minore au dispărut. Dacă le-ați văzut, sunați de urgență la 112!

„Semnalmente: înălțime 1.50-1,60 m, 50 kg., păr negru și lung, ochi căprui, față rotundă. Părinții nu pot preciza cum era îmbrăcată când a plecat de acasă”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Cei care pot oferi informații despre fată sunt rugați să sune de urgență la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.