Au apărut ultimele imagini cu Kobe Bryant în viață! Fostul baschetbalist era împreună cu fiica lui, Gianna, care a murit

Publicat: 27/01/2020 | 09:47

În presa de peste hotare au apărut ultimele imagini cu Kobe Bryant în viață! În pozele emoționante, fostul baschetbalist apare împreună împreună cu fiica lui, Gianna, care a murit alături de el și alți șapte persoane în accidentul de elicopter.

Citește și: Dumnezeule, n-au avut nicio șansă! Filmarea cu momentul prăbușirii elicopterului în care se afla Kobe Bryant

Cum a fost surprins Kobe Bryant în ultimele poze făcute înainte să moară

Supranumit “Black Mamba”, Kobe Bryant a participat sâmbătă, cu o zi înainte să moară, la meciul de baschet al fiicei sale de 13 ani, care l-a însoțit în călătoria cu elicopterul morții. Evenimentul sportiv a avut loc la academia celebrului baschetbalist – Mamba Sports Academy –, aflată în orașul Thousand Oaks din California. Aici, pe 25 ianuarie, echipa lui Gigi, așa cum era alintată fata sa, a avut un meci important.

Unele dintre momentele din cadrul evenimentului sportiv au fost imortalizare, iar în imagini se poate vedea cum Kobe Bryan își urmărește cu cea mai mare atenție fiica, pe Gianna, care era pe teren. Jurnaliștii de la TMZ Sports au obținut aceste ultime fotografii cu legendarul sportiv înainte să moară împreună cu fata lui de 13 ani pe care le puteți vedea AICI și, au relatat, cei din presa de peste Ocean, cei doi aveau baschetul în creier și în suflet.

Potrivit celor mai noi informații oferite de jurnaliștii CNN, John Altobelli, antrenor de baschet la Orange Coast College (OCC), se află printre cei decedaţi în accidentul aviatic. În vârstă de 56 de ani, acesta era însoțit de fiica lui, Alyssa Altobelli, și soția sa, Keri Altobelli. Dezvăluirile au fost făcute de fratele fostului sportiv, Tony Altobelli.

Citește și: Kobe Bryant a murit! Reacția lui Ghiță Mureșan: “Aș fi vrut să fie doar o poveste!” L-a întâlnit pe Kobe pe teren și…

Kobe Bryant – cariera în bachet

Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016 pentru Los Angeles Lakers. El a fost unul dintre cei mai populari baschetbaliști din istoria NBA. Acesta a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, trei cu numărul 8 purtat pe tricou şi două cu 24, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţionat de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Fostul sportiv obișnuia să călătorească des în elicopterul său privat, încă de când juca pentru Lakers. Kobe Bryant era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele este născută în iunie 2019.

În 2018, Kobe Bryant a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj de animație: Dear Basketball (2017). Chiar la finalul acestei săptămâni, Kobe Bryant a fost depășit de LeBron James în topul celor mai buni marcatori din istoria NBA. Kobe Bryant a postat chiar și un mesaj de felicitare pentru James: “Continuă să duci jocul mai departe. Mult respect, fratele meu!”.

“Black Mamba”, cum era poreclit Kobe Bryant, și-a încheiat cariera cu 33.644 de puncte, toate în tricoul celor de la Lakers, și a căzut pe locul 4 în topul marcatorilor, fiind întrecut, pe lângă LeBron James (33.655), și de Kareem Abdul-Jabbar (38.387) și Karl Malone (36.928). Ambele tricouri cu care a jucat Kobe Bryant au fost retrase.

Citește și...