Au citit o data, s-au frecat la ochi, au mai citit o data si au inceput sa rada! Ce au gasit in MENIUL unui restaurant din SUA!

Publicat: 04/12/2013 | 11:00

E bine sa fii creativ si sa gasesti noi si noi subiecte prin care sa iti faci publicitate! Insa atunci cand atingi subiecte atat de sensibile, mai ales cand oamenii sunt la masa, nu poti decat sa devii subiect de stire in toata lumea. Si de gluma!

Asta este pe scurt povestea unui restaurant din SUA care s-a gandit ca ar fi foarte potrivit sa promoveze pe meniu un fel de mancare aparte, care sa le aduca aminte clientilor de un eveniment istoric relativ recent, in speranta ca ii va atrage sa cumpere mai mult…

Asa ca intr-o buna zi clientii fideli ai restaurantului s-au trezit ca pot comanda „Obama shot Osama (n.r. Obama l-a impuscat pe Osama)”.

Meniu

Ce este de fapt acest fel de macare. pai un falafel (n.r. un fel de shaorma vegetariana pentru necunoscatori), castraveti, rosii, salata, humus si sos de usturoi.

Nu stim cat de mult succes a avut ideea, dar avend in vede ca totul se intampla in SUA nu ne-ar surprinde daca am afla ca vanzarile au explodat.

R.N.

Citește și...