Au dat foc intenționat unui bloc din Neamț! Trei oameni au ajuns la spital, iar 40 de locatari au fost evacuați

Publicat: 08/08/2020 | 11:22

Foc pus intenționat la parterul unui bloc, într-o anexă, vineri noaptea. Incendiul s-a soldat cu rănirea a trei persoane și evacuarea a 40 de oameni din locuințele lor, în jurul orei  două dimineața.

„În această dimineață, prin apel la 112, în jurul orei 02 :10, pompierii pietreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament dintr-un bloc situat pe strada Grigore Ureche din municipiul Piatra Neamț,

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială complexă de intervenție, o autospecială de lucru la înălțime și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț și un echipaj de la SAJ.

La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la parterul unui bloc de locuințe, la o boxă improvizată sub casa scărilor. Casa scărilor și holurile imobilului erau inundate cu fum.

Din cauza fumului au fost evacuate 11 persoane. Trei persoane au fost asistate de paramedici la locul evenimentului, nefiind nevoie transportul acestora la spital.

Alte 40 de persoane s-au autoevacuat până la ajungerea forțelor de intervenție.”, au transmis autoritățile.

CITEȘTE ȘI: Povestea emoționantă a jurnalistei Adina Oșan, testată negativ, dar cu mari simptome de coronavirus! ”Scriu acum pentru a înţelege toţi cei care îşi dau cu părerea…”

Foc pus intenționat

Pompierii au localizat și lichidat incendiul și au evacuat fumul cu ajutorul motoventilatorului.

În urma evenimentului au ars bunurile materiale aflate în interiorul boxei.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind acțiunea intenționată.”, a transmis IPJ Neamț.

CITEȘTE ȘI: Ce a pățit o femeie de 28 de ani e greu de imaginat! Nu a crezut că se poate infecta dar după 69 de zile de comă a căzut cerul pe ea: ”Uitați unde sunt acum!”