Au făcut anunțul în direct! Ce au pus la cale Adela și Cove, de la ”Vorbește lumea”, de pe Pro TV: au început de luni!

Publicat: 13/01/2020 | 21:52
Au făcut anunțul în direct! Ce au pus la cale Adela și Cove, de la ”Vorbește lumea”, de pe Pro TV: au început de luni!

Adela Popescu și Cove, prezentatorii emisiunii ”Vorbește lumea, de pe postul PRO TV, au pus planul la cale. Și s-au apucat de el chiar din prima zi a acestei săptămâni.

Este vorba de kilogramele în plus care s-au depus cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Adela și Cove au dezvăluit, în direct, că vor începe dieta: chiar de luni! Vinerea trecută, cei doi prezentatori s-au cântărit în direct, iar rezultatele nu i-au mulțumit: ea, 56 de kilograme, el, 94. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE COVE ȘI ADELA POPESCU. CE A ZIS SOȚIA LUI RADU VÂLCAN DESPRE NEVASTA COLEGULUI EI DE LA VORBEȘTE LUMEA DE LA PRO TV)

Astfel, cei doi au hotărât să țină regim, dar să și meargă, împreună, la sală.

“Am luat câteva kilograme în vacanță, dar nu asta e marea problemă a mea. Vreau să-mi recapăt energia și ușurința cu care mă mișcam înainte de sărbători. Apoi cel mai important lucru de la această acțiune este că vreau să învâț să combin corect alimentele. Pur și simplu, vreau să scap de diete pe termen limitat, vreau să duc un mod de viață sănătos”, a spus Adela Popescu.

”Cred că sunt puțini cei care nu au probleme cu kilogramele după sărbători, cel puțin eu am reținut tot ce am mâncat. > e o acțiune în care vrem să-i implicăm și pe cei de acasă. Împreună suntem mai puternici, așa că fiți și voi alături de noi, cu idei, rețete sau antrenamente. Vă îndemn la un stil de viață sănătos și echilibrat și nu, nu abandonăm”, a spus Cove.

Cei doi prezentatori ai emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, le-au cerut telespectatorilor să le urmeze inițiativa ”Slăbim împreună!”, eveniment organizat pe pagina de Facebook ”Vorbește lumea”.

Citește și...