Au “fugit” cu taxiul din club! Primele imagini cu MIHAI ALBU şi „sosia” IULIEI!

Publicat: 16/06/2016 | 22:20

Iulia şi Mihai Albu au format unul dintre cele mai frumoase şi liniştite cupluri din lumea mondenă, dar au divorţat spre surprinderea multor persoane din jur. Pentru că iubirea a fost destul de mare, atât timp cât au fost împreună, cei doi au făcut şi un copil.

De când s-au despărţit, Iulia şi Mihai Albu locuiesc în acelaşi bloc, pentru binele fetiţei lor. Fashion editor-ul a rămas în apartamentul în care locuia cu fostul soţ până la despărţire, iar creatorul de pantofi s-a mutat un etaj mai sus, în locuinţa mamei sale. Fiind foarte aproape unul de celălalt, Mikaela îşi poate vedea ambii părinţi în fiecare zi şi stă la fel de mult atât cu Mihai, cât şi cu Iulia. În weekend-uri este, însă, o mare problemă, deoarece ambii părinţi îşi fac planuri, iar de multe ori Mikaela nu este inclusă, motiv pentru care şi-au făcut un program. Aşadar, la fiecare două săptămâni, fiecare părinte ar trebui să aibă grijă de fetiţă în weekend.

După ce au divorţat s-a zvonit că cei doi nu se înţeleg, însă se pare că lucrurile nu sunt chiar aşa. „Mă înţeleg bine cu Iulia. Este mama copilului meu, iar cu ea m-am întâlnit chiar de sărbători. Copilul a stat de sărbători şi la mine şi la ea. Sunt un bărbat liber. Când o să fie ceva serios o să vă anunţ.” declara Mihai Albu la începutul acestui an. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, designerul a fost întotdeauna o fire foarte discretă, neasumându-şi oficial nici o altă relaţie după divorţ. S-ar părea însă că nici nu stă degeaba atunci când vine vorba despre femei frumoase, doar acum poate să „admire” fără oprelişti reprezentantele sexului frumos. Însă, Mihai Albu este totuşi un bărbat pretenţios, care îşi doreşte o femeie inteligentă, nu doar cu un aspect fizic plăcut.

Şatena pare să îi soarbă fiecare cuvinţel lui Mihai Albu, însă acesta a negat existenţa vreunei legături amoroase.
Şatena pare să îi soarbă fiecare cuvinţel lui Mihai Albu, însă acesta a negat existenţa vreunei legături amoroase.

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat pe designer în toiul nopţii, în timp ce discuta cu două însoţitoare, într-o parcare. Se pare că cei trei se simţeau atât de bine, încât s-a lăsat cu râsete şi zâmbete largi. Ce atrage însă atenţia este prezenţa şatenă, care seamănă fizic foarte mult fix cu… Iulia Albu! Aceasta părea să fie încântată de prezenţa lui Mihai, iar cel din urmă nu s-a lăsat mai prejos şi s-a comportat ca un adevărat cavaler. După ce a încercat în zadar să găsească două taxiuri, Mihai a preferat să mai aştepte alături de şatena misterioasă, poate-poate îi găseşte şi ei o maşină care să o ducă în siguranţă acasă. Deşi cei doi păreau să se simtă foarte bine unul în prezenţa celuilalt, atunci când a fost contactat de CANCAN.ro, site-ul nr.1 din România, Mihai Albu a negat orice legătură între el şi „sosia” Iuliei.

„Am fost în oraş pentru că o cunoşteam pe doamna blondă, este o mai veche cunoştinţă de-a mea. Dânsa este medic, nici măcar nu este din Bucureşti. a fost doar o întâlnire de afaceri. Domnişoara şatenă nu este iubita mea, este asistenta cunoştinţei mele, pur şi simplu am rămas cu ea să o ajut să găsească taxi. Încercam amândoi cu disperare să găsim două taxiuri şi nu reuşeam. Până la urmă am decis că este mai bine să plecăm amândoi cu aceeaşi maşină şi să mai căutăm pe drum un al doilea taxi. Cât despre vreo potenţială iubită, momentan sunt tot singur şi în căutări. Da, locuiesc în continuare în acelaşi bloc cu Iulia, sunt foarte fericit că astfel o pot vedea des pe fiica mea, dar nu ştiu cât va mai dura acest aranjament. Este perfect normal şi de aşteptat ca Iulia să îşi refacă viaţa şi să se mute de acolo la un moment dat.” ne-a declarat în exclusivitate Mihai Albu.

Iulia Albu este recunoscută drept cel mai acid critic de modă de la noi. Ea a devenit de ceva timp fashion editor, a terminat o facultate în modă, la stat, şi urmează un master. Iulia şi Mihai Albu, celebrul designer de pantofi, au fost căsătoriţi, însă au hotărât să divorţeze la sfârşitul lunii februarie 2013. Cei doi au format un cuplu din 2004 şi au împreună o fetiţă, pe Mikaela.

(Georgiana Laciu)

Citește și...