Au închiriat o cameră în vacanţă şi au descoperit că sunt filmaţi pe ascuns! Proprietarul a vrut să vadă cum fac sex

Publicat: 13/10/2017 | 10:27
Au închiriat o cameră în vacanţă şi au descoperit că sunt filmaţi pe ascuns! Proprietarul a vrut să vadă cum fac sex

Un cuplu a descoperit o cameră video în apartamentul în care au fost cazaţi. Gazda Airbnb îi filma în secret pe cei doi oaspeţi, iar ei nu au fost primii cărora le-a făcut asta. Oamenii au alertat poliţia.

Derek Starnes, din Indiana, a stat împreună cu soţia la o proprietate din Longboat Key, Florida, în luna septembrie. Bărbatul a observat la un moment dat că detectorul de fum din camera lor arată un pic suspect. Când a inspectat dispozitivul, a găsit ascunsă o cameră care stoca imaginile pe un card SD. Poliţia locală a confirmat că a fost solicitată de către turişti pe 21 septembrie, ocazie cu care au fost descoperite, de fapt, două camere ascunse, cea de-a doua fiind în sufragerie, potrivit The Independent. 

Proprietarul Wayne Natt, în vârstă de 56 de ani, care a fost acuzat de ”video voyeurism”, a recunoscut că a instalat camerele pentru a urmări actele sexuale ale cuplurilor de swingeri care închiriau locuinţa, dar a negat că i-ar fi filmat pe turiştii care ajungeau la el prin Airbnb.

 

Citește și...