Mai mulţi elevi ai Şcolii nr. 16 "Ion Luca Caragiale" din Piteşti, au ajuns, sâmbătă noaptea, la spitale din judeţ cu toxiinfecţie alimentară, după ce joi au mâncat la after-school brânză cu mămăligă şi pulpe de pui.
Directorul Şcolii nr. 16 „Ion Luca Caragiale” din Piteşti, Alin Vlad, spune că între 150 şi 180 de elevi au servit, joi, la after-school, mămăligă cu brânză şi pulpe de pui, mâncarea fiind pregătită în cadrul unităţii şcolare. Potrivit acestuia, autorităţile fac duminică un control la şcoală. ”A ajuns şi bucătareasa, care era la Cozia, şi a prezentat documentele. Au fost prelevate probe şi se semnează procesele verbale„, a afirmat directorul Şcolii nr. 16 „Ion Luca Caragiale” din Piteşti. Acesta a adăugat că de opt ani de când lucrează la şcoală nu au fost niciodată probleme. (B.G.)