Au pus sechestru pe conturile și vilele milionarului-ucigaș, în timp ce familia acestuia…

Publicat: 25/03/2018 | 23:56

Necazurile par să nu se mai termine pentru “Regele veiozelor”. După ce a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru uciderea polițistului Gheorghe Ionescu, Abdullah Ataș și-a pierdut toată averea, iar afacerile lui urmează să fie executate de 19 bănci, pentru o datorie de patru milioane de euro, după cum a aflat CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. (VEZI ȘI: INFERN DUPĂ GRATII PENTRU MILIONARUL CARE L-A UCIS PE ”DULĂUL”)

În 2015, întreaga țară a fost șocată de gestul făcut de un om de afaceri de origine turcă. Aflat sub influența alcoolului, Abdulah Ataș a lovit în mod intenționat cu mașina un polițist de la Brigada Rutieră, care îi ceruse să tragă pe dreapta. Cel supranumit “Regele Veiozelor” nu numai că nu a oprit, însă l-a lovit în plin pe Gheorghe Ionescu și l-a târât sute de metri pe capota mașinii. Polițistul a fost transportat la spital în stare gravă, însă a decedat câteva zile mai târziu, din cauza rănilor suferite.

Milionarul a fost arestat și, după doi ani de procese, a fost condamnat de instanță la 23 de ani și șase luni de închisoare pentru pentru omor calificat, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului. (NU RATA, AICI: CE AU DESCOPERIT LEGIȘTII PE TRUPUL POLIȚISTULUI UCIS)

Aflat în tot acest timp după gratii, afacerile pe care Abdullah Ataș le are în România au avut mult de suferit. Vânzările au scăzut drastic, iar magazinele cu corpuri de iluminat, extrem de faimoase în România, au ajuns în pragul falimentului.

Mai mult, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că firma pe care acestea funcționau, MAAC ELITE SRL, a fost declarată de instanță ca fiind falimentară, și este executată de 19 instituții bancare pentru o datorie de peste patru milioane de euro. Cel mai probabil, este doar o chestiune de timp până când toate magazinele milionarului turc vor fi puse sub sechestru!

Aceeași soartă urmează să o aibă și vila milionarului din Mamaia, cea din Brașov, precum și penthouse-ul din București, pentru ca băncile să recupereze prejudiciul de peste patru milioane de euro.

Daune de 400.000 euro!

Pe lângă condamnarea la 23 de ani și șase luni de înhisoare, Abdullah Ataș trebuie să plătească familiei polițistului Gheorghe Ionescu, poreclit “Dulăul”, suma de 400.000 de euro, drept daune morale. Până acum, familia nu a primit banii. (CITEȘTE ȘI: „REGELE VEIOZELOR” ÎI CERE IERTARE SOȚIEI „DULĂULUI”!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...