Au spart casa din Vaslui și le-au furat toți banii munciți în Spania. Apelul uluitor al bătrânelului jefuit

Publicat: 07/08/2019 | 10:14
Au spart casa din Vaslui și le-au furat toți banii munciți în Spania. Apelul uluitor al bătrânelului jefuit

Hoții le-au furat toți banii pe care-i strânseseră cu multă trudă! Este vorba despre un bătrânel și cele trei fiice ale lui care munciseră, pe brânci, în Spania.

Jaful a avut loc în comuna Pușcași, unde o bandă de hoți le-a spart casa părintească și le-a furat o sumă foarte mare de bani, scrie vremeanoua.ro. Femeile cred că hoții au acționat la pont, pentru că au cotrobăit doar în camerele unde erau ținuți banii.

Citește aici: IONUȚ DOLĂNESCU, ”ARS” PE O ȘOSEA DIN VASLUI! POLIȚIȘTII AU CREZUT CĂ NU VĂD BINE

Două săptămâni au trecut de atunci, dar cei care au spart casa sunt de negăsit. Mai mult, polițiștii sunt acuzați că nu au făcut nimic. “Tata l-a sunat prima dată pe polițistul de la noi din comună, dar nu a răspuns la telefon. Mai târziu am aflat că a doua zi avea nuntă la sora lui și de asta n-a putut să răspundã. Credem că hoții au știut unde să acționeze, pentru că au devastat doar camerele unde erau banii.

Într-o camerã aveam un șifonier cu haine, în care aveam 5.000 de lei, iar în altă cameră aveam 13.000 de euro, ținuți într-un borcan. În cele două camere au devastat tot. În a treia, unde nu aveam bani, nici măcar nu au intrat. E normal să avem bănuieli că au știut dinainte în ce se bagă”, a declarat Cerasela Dumitrascu, una dintre victimele spargerii.

Nu rata: CUM A PĂCĂLIT GHEORGHE DINCĂ TOATĂ ROMÂNIA: “ESTE UN PRĂDĂTOR SEXUAL ȘI UN SOCIOPAT SADIC CARE..”

“Spargerea a avut loc în urmă cu două săptămâni, într-o vineri. Când a ieșit tata afară, pe la două dimineața, a văzut că geamul de la casă era deschis, perdeaua era trasă și totul era devastat pe dinăuntru. Hoții au umblat peste tot și au reușit să fure o sumă foarte mare de bani: 13.000 de euro și 5.000 de lei. Problema e că imediat după spargere, tata a sunat la polițistul de la noi din comună, dar n-a răspuns. Mai târziu ne-a spus că el avea o nuntă la o soră de-a lui, o zi mai târziu, și de asta n-a răspuns. Au venit, în schimb, foarte repede polițiștii de la Vaslui, cu tot echipamentul. Era aproape 2:20 când au ajuns acolo. Au luat amprente, a doua zi au venit si cu un câine, să ia urma hoților. N-au făcut cine știe ce cu câinele, pentru că după câțiva metri le-a pierdut urma”, a completat o altă fiică.

Tatăl celor trei fete a făcut un apel către cei care l-au tâlhărit, pentru că are o soră bolnavă și are nevoie, astfel, de bani. Acesta este chiar îngăduitor cu tâlharii și le transmite că pot păstra 1000-2000 de euro.

 

Citește și...