Augsburg – Schalke: Perioadă nefastă pentru „alb-roșii”!

Autor:
Publicat: 03/11/2019 | 10:21
Augsburg – Schalke: Perioadă nefastă pentru „alb-roșii”!

Duminică, începând cu ora 19:00, se va disputa partida Augsburg – Schalke, din cadrul rundei cu numărul 10 din Bundesliga. Confruntarea ce va avea loc pe „WWK Arena” este cea ce încheie etapa din campionatul german.

Premisele duelului nu sunt de bun-augur pentru formația gazdă. Augsburg ocupă locul cu numărul 17 în Bundesliga, cu doar 7 puncte câștigate în urma unei singure victorii și a 4 rezultate de egalitate. Fără victorie în precedentele 5 etape, „alb-roșii” vor avea o misiune extrem de dificilă împotriva trupei din Gelsenkirchen, mai ales că Augsburg nu va putea miza pe 2 jucători exponențiali: Carlos Gruezo și Marek Suchy, ambii accidentați!

De cealaltă parte, Schalke se află pe poziția cu numărul 9, cu un total de 15 puncte. „Alb-albaștrii”” se află la doar două lungimi în urma celor de la Frankfurt, aflați pe poziția cu numărul 6 – ultima ce asigură prezența în următoarea ediție a cupelor europene. Schalke se poate mândri cu a doua cea mai bună apărare din Bundesliga, cu doar 9 goluri încasate! Singura echipă ce stă mai bine la acest capitol este Wolfsburg (5 goluri primite). Benjamin Stambouli și Nabil Betaleb sunt singurii jucători pe care antrenorul oaspeților nu îi va avea la dispoziție.

Echipe probabile Augsburg – Schalke

Augsburg (4-4-2): Koubek – Max, Jedvaj, Uduokhai, Lichtsteiner – Vargas, Baier, Khedira, Richter – Niederlechner, Finnbogason;

Schalke (4-2-3-1): Nubel – Kenny, Kabak, Sane, Oczipka – Serdar, Mascarell – Raman, Harit, Schopf – Uth.

Progamul și rezultatele etapei a 10-a din Bundesliga

Hoffenheim – Paderborn 3-0
Bremen – Freiburg  2-2
Frankfurt – Bayern 5-1
Leverkusen – Monchengladbach 1-2
RB Leipzig – Mainz 8-0
Union Berlin – Hertha 1-0
03.11, 16:30: Dusseldorf – Koln
03.11, 19:00: Augsburg – Schalke