Augustin a ”divorţat” de ea, însă Doiniţa pozează la plajă în femeie măritată! Îşi ţine verigheta pe deget!

Publicat: 08/08/2016 | 00:04

Doiniţa Oancea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Augustin Viziru, însă pe care nu a recunoscut-o niciodată până acum. Cum nici măcar nu ascund faptul că sunt foarte apropiaţi şi se afişează mai mereu împreună, fiind aproape „luaţi“ cu acte-n regulă, s-ar părea că relaţia dintre cei doi este mai serioasă decât a fost vreodată.

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a întâlnit-o, în urmă cu câteva zile pe Doiniţa Oancea pe o plajă din staţiunea Mamaia, pe care actriţa se relaxa împreună cu o prietenă. Cum Augustin Viziru era, însă, de nevăzut pe respectiva plajă – cei doi alegând să facă mici escapade la mare şi alături de prieteni – aceasta pare să fi pus la cale un „plan“ prin care să nu fie agăţată de către nimeni atunci când e departe de cel pe care îl iubeşte. Ca să se asigure că nici măcar nu intră vreun bărbat în vorbă cu ea câtă vreme se bucură de o sesiune de bronzat, actriţa a ieşit la malul mării c-o „verighetă“ pe deget.

În acest caz, concluzia pare să fie una cât se poate de simplă. Actriţa nu doar că îi e fidelă lui Augustin Viziru, dar în mod cert nu are ochi pentru niciun alt bărbat, din moment ce şi-a dorit să ţină pe oricine la distanţă cu ajutorul unei bijuterii atent „poziţionată“ pe inelarul mâinii stângi, pe care de obicei se ţine un inel cu o asemenea însemnătate. Mai mult, prin gestul său, i-a făcut lui Augustin Viziru cea mai frumoasă declarţie de dragoste.

Doiniţa Oancea a purtat o verighetă şi a pozat drept o femeie măritată, cât a stat pe plajă
Doiniţa Oancea a purtat o verighetă şi a pozat drept o femeie măritată, cât a stat pe plajă

Totodată, cuplul de actori se comportă pe zi ce trece tot mai mult precum un cuplu căsătorit, iar recent, în momentul în care erau împreună la un eveniment monden din Capitală, au declarat –mai în glumă, mai în serios – că ar lua în calcul şi ideea unei căsătorii, dacă nu ar fi de fapt decât “prieteni foarte buni”.

„Dacă o să facem nunta curând, nu se ştie, poate o facem mâine, peste un an, niciodată…Relaţia dintre noi este una extraordinară, ne căutăm locaţie, suntem în discuţii cu naşii. O facem cu toate tradiţiile, mai puţin asta cu strigătul darului că nu mi se pare drăguţ. O să-mi angajez 10 designeri speciali pentru rochia mea de mireasă. O să fac invitaţia pe Facebook, pe pagina mea şi o să fie un eveniment ca Ziua Izabelei. Şi o să fie şi nuntă. Cine vrea să vină, îi aşteptăm“, spunea Doiniţa, pe un ton glumeţ.

Cu cinci ani de zile în urmă, Augustin a divorţat de Oana Mareş, după 11 ani de relaţie, iar de atunci nu a mai avut nici o relaţie oficială. Motivul divorţului ar fi fost infidelitatea soţiei lui.
 

Citește și...