Augustin Viziru, mutilat după Ferma Vedetelor de la Pro TV: ”Nu-mi mai simt două degete!”

Publicat: 20/01/2020 | 12:04
Augustin Viziru, mutilat după Ferma Vedetelor de la Pro TV: ”Nu-mi mai simt două degete!”

Augustin Viziru a fost unul dintre concurenții prezenți în emisiunea ”Ferma Vedetelor” de la Pro TV. Se întâmpla acum trei ani și jumătate, iar vedeta TV a rămas cu unele probleme medicale în urma acestei aventuri televizate. 

Augustin Viziru și-a tăiat mâna cu un topor, secționându-și patru tendoane, fiind operat de urgență. După intervenția chirurgicală totul părea a reintra în normalitate, numai că, deși au trecut mai bine de trei ani, vedeta nu-și mai simte două dintre degete. Durerile zilnice persistă, iar problema medicală afectează și pasiunea lui Viziru pentru biliard, sport pe care îl practică la nivel profesionist.

Mâna e OK, merge bine, funcționează, numai că nu simt două degete. Nu vor să-și revină, mă încurcă foarte mult în proiectul meu cu biliardul. Sincer, mă jenează din ce în ce mai tare. Sper să fie o chestie psihică și să reușesc să trec peste ea și să joc la nivelul la care vreau să joc eu”, a mărturisit Augustin Viziru, cu mai mult timp în urmă.

Augustin Viziru și-a tăiat mâna cu un topor la ”Ferma Vedetelor” de la Pro TV

Poartă o mănușă specială la ”Survivor România” de la Kanal D

Augustin Viziru participă, acum, la ”Survivor România”, numai că folosește o mănușă specială pentru a-și proteja mâna. Vedeta TV nu se desparte de mănușă nici atunci când joacă biliard, de altfel.

”Mănușa o folosesc majoritatea jucătorilor de biliard. Eu am fost întotdeauna împotriva ei. Numai că, în urma accidentului, am probleme cu circulația în zona respectivă, iar două degete nu le simt deloc. Ei bine, cu mănușa pe mână e uniform, pot juca. Adică nu simt nimic niciunde. Și m-am obișnuit așa. Dacă-mi dau însă mănușa jos nu pot să bag două bile una după altă din cauza mâinii. Se pare că așa o să rămân pe viață. Dar acum… ce să fac…”, declară Augustin Viziru.

Citește și...