Augustin Viziru, accidentare serioasă la Survivor România. Vedeta Kanal D, de urgență pe mâna medicilor

Publicat: 19/01/2020 | 16:59
Augustin Viziru, accidentare serioasă la Survivor România. Vedeta Kanal D, de urgență pe mâna medicilor

Cum nicio competiție nu poate fi numai lapte și miere, la Survivor România, Augustin Viziru va avea parte de momente mai puțin plăcute. Membrul echipei Faimoșilor va suferi o accidentare la picior și va îndura dureri cumplite. 

Augustin Viziru a fost tot timpul o persoană extrem de puternică, dar atunci când vine vorba de probe care mai de care mai complexe, se mai pot întâmpla și lucruri neplăcute.

Potrivit kanald.ro, Augustin Viziru va avea parte de o accidentare în timpul unei curse contra rivalilor din echipa Războinicilor. Vedeta Kanal D va ajunge chiar pe mâna medicilor, căci se pare că este vorba de ceva extrem de serios. Competiția Survivor România îl va pune pe celebrul actor într-o situație destul de delicată, mai ales că este vorba de o accidentare la picior.

Colegii din echipa sa sunt nevoiți să cheme de urgență medicii, pentru a-i oferi lui Augustin Viziru primele îngrijiri de specialitate. Sezonul acesta din Survivor România se anunță a fi unul extrem de dificil pentru unele vedetele care s-au încumetat să-și exprime participarea la cele mai dure probe și competiții, iar epuizarea, stresul și foamea, dar și dificultatea competiției sunt elemente care nu iartă pe nimeni.

Citește și...