Avem imaginile! Adevărul despre relația intimă a lui Rafaelo cu Vulpița de la Acces Direct

Publicat: 08/05/2020 | 09:35
Avem imaginile! Adevărul despre relația intimă a lui Rafaelo cu Vulpița de la Acces Direct

Vulpița din Vaslui rămâne în centrul atenției, cu atât mai mult cu cât s-a lansat și în muzică, prestând alături de Axinte sau de Maria Constantin. E drept că apare și Viorel alături de ea, acesta din urmă fiind gelos, în ultima perioadă, și insistând ca nimeni să nu se mai apropie de Vulpiță.

Problema că este că Vulpița din Vaslui își face foarte multe planuri de viitor, iar Rafaelo – spre exemplu – face parte din ele, fiindcă el și partenera de viață – fosta parteneră? – a lui Viorel ”lucrează” la un scenariu muzical care îi scoate peri albi soțului. Dar care este adevărul, în ultimă instanță? Are Viorel motive pentru a fi gelos sau exagerează și își face ”sânge rău” degeaba?

Vulpița din Vaslui și Rafaelo au realizat un LIVE, împreună, iar imaginile au fost ”urcate” pe YouTube. ”Vă salutăm pe toți”, spune Rafalo la începutul filmării. ”Vrem să ne urmăriți în continuare și să ne spuneți dacă vreți să mai scoatem alte hituri. Ce mai faci, Vulpițo. Ai dormit bine?” ”Da”, răspunde Vulpița, iar Viorel ar putea să se supere din nou fiindcă Vulpița îi răspunde la astfel de întrebări lui Rafaelo. ”Să crească și canalul Vulpiței!”, spune Rafaelo. ”Aici o veți găsi. Are telefon, este normal, puteți să îi transmiteți mesaje. Milioane de vizualizări în două zile jumate, vă mulțumim. Zice lume să nu te desparți de Vulpoi, să îi mai dai o șansă. Dacă a învățat din greșeli, îl vei ierta. Sunt sigur că are un suflet bun, am observat eu, trebuie să mai lase de la el dacă nu vrea să te piardă. Nu e prost, e un om ca toți oamenii”, spune Rafaelo în timp ce citește mesajele admiratorilor Vulpiței. ”O să aducă fetița aici, să o crească aici, n-are ce să facă în sat, e un sat mic, bârfe”, mai spune Rafaelo care se transformă, iată, într-un adevărat consilier de imagine al Vulpiței din Vaslui.

”Rămâi cu Viorel?”, a întrebat-o un fan pe Vulpiță. ”Nu pot să vă dau acum detalii”, a răspuns aceasta.

(CITEȘTE ȘI: DUPĂ CE AU FOST AMENINȚAȚI CU MOARTEA, VULPIȚA DIN VASLUI ȘI VIOREL STEGARU SE TEM PENTRU VIAȚA LOR: ”CÂND A ÎNCEPUT SĂ SPUNĂ…”)

Viorel a reacționat ”dur”

Vulpița și Rafaelo își doresc să lanseze împreună o piesă, însă acest lucru îl deranjează pe Viorel, transformat dintr-o dată într-un bărbat gelos incurabil. Ajuns la limita exasperării, Viorel a călcat în picioare – la propriu – buchetul de flori pe care Vulpița l-a primit din partea lui Rafaelo, spunîndu-le celor doi că anticipata colaborare dintre ei nu va avea loc niciodată.

„Plec acasă să văd exact ce o să se întâmple. (…) Lansarea nu o să aibă loc la piesă. Cu ăsta nu vreau eu”, a tunat și a fulgerat Viorel, ieri, în culise, în fața Vulpiței și în fața lui Rafaelo. „Eu v-am spus că pe ăsta nu-l suport? Vreau și eu să văd ce scrie în contract. (…) Nu mă lua la mișto, că eu nu am ajuns cârpa ta”, a mai spus Viorel.

(VEZI ȘI AICI: S-A DESLUȘIT MISTERUL! DE CE E CHEMATĂ VULPIȚA ZILNIC LA ACCES DIRECT. PLANUL SECRET AL ANTENA 1)