Avem primele imagini cu donjuanul Bi şi puştoaica pentru care a părăsit-o pe vedeta TV! Logodnicul infidel al Dianei Munteanu a dat-o pe faţă cu amanta Roxana! A sărutat-o şi… Ies la iveală noi detalii în super-telenovela dezvăluită exclusiv de CIAO.ro

Publicat: 07/12/2017 | 00:00

Donjuanul Bi a fost filmat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, alături de puştoaica pentru care a părăsit-o pe Diana Munteanu. Logodnicul infidel a dat-o pe faţă cu amanta Roxana, sărutând-o în văzul lumii. Detalii despre super-telenovela anului au fost dezvăluite exclusiv pe CIAO.RO.  (CITEŞTE ŞI: A recucerit-o pe plaja milionarilor, iar acum... Cum s-au fotografiat Diana Munteanu şi Bogdan Nemţeanu "Bi" pe Lacul Snagov)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are primele imagini cu donjuanul Bi şi puştoaica pentru care i-a spus ”Pa-pa” Dianei Munteanu. Bi a scos-o pe blondină la masă, împreună cu familia. A profitat că au ajuns mai devreme şi a răsfăţat-o cu sărutări fierbinţi, însă mai multe detalii despre supertelenovela anului puteţi citi pe CIAO.RO.  (VEZI ŞI: DIANA MUNTEANU şi BI şi-au asumat oficial relaţia! După ce au fost fotografiaţi de CANCAN.ro pe plaja milionarilor, acum…)

Donjuanul Bi, în tandreţuri cu amanta
Donjuanul Bi, în tandreţuri cu amanta

Bi şi Diana Munteanu, relaţie ”condimentată” cu amantlâcuri

Diana şi Bogdan au tras linie de mai multe ori din 2015 până acum, iar, de fiecare dată, linia s-a şters. Se pare că acea linie a fost trasă mereu de Diana, dar, cel mai sigur, la ştergerea ei a “lucrat” şi Bogdan. Bi are 26 de ani şi se pare că vrea să ”nu rateze nimic”. (CITEŞTE ŞI: La un an de la despărţire, timp în care Bi şi le-a trecut „în palmares” pe Alina Crişan, Magda Pălimariu şi nepoata premierului…Diana Munteanu & fostul iubit au negociat împăcarea pe şezlong, la plaja milionarilor!)

Se pare că Diana Munteanu a fost înşelată de data aceasta. Bi ar fi înşelat-o pe Di, chiar cu cineva din cercul lor comun de prieteni. CITEŞTE CONTINUAREA POVEŞTII pe CIAO.RO.

(VEZI ŞI: Totul s-a petrecut în DIRECT, iar gestul lui FLORIN RISTEI a lăsat-o fără cuvinte pe DIANA MUNTEANU! A luat invitata de mână, a smucit-o şi… a dat-o afară din platou!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...