Acasă » Știri » Avem toate detaliile unor amantlacuri de pomina! Dosarul “Infidelii”!

Avem toate detaliile unor amantlacuri de pomina! Dosarul “Infidelii”!

De: Cancan 20/12/2015 | 00:00
Avem toate detaliile unor amantlacuri de pomina! Dosarul “Infidelii”!

Este in natura umana sa inseli partenerul, sustin psihologii, iar monogamia nu mai e de mult prezenta in viata de cuplu. CANCAN.ro va prezinta amantlacurile anului 2015, care, de multe ori, au dus la destramarea cuplurilor de vedete!

Dan Bittman nu avea cum sa lipseasca din acest top, pentru ca la cei 52 de ani ai sai, nu si-a pierdut deloc din sarmul de cuceritor. Asa se explica cum in 2012, a “vrajit” o doctorita stomatolog, iar acum, la trei ani de la isprava, a comis-o din nou.
La sfarstul lunii ianuarie 2015, Bittman a iesit in club cu “baietii” dar nu s-a rezumat la cateva pahare. A pus ochii pe o bruneta de 25 de ani pe care condus-o la plecarea din club.

 

dan bittman bruneta

La iesire artistul a avut o companie mai mult decat placuta, fiind insotit de nu una, ci doua domnisoare brunete, trase parca prin inel, dar si de amicul cu care a venit. Pentru a nu da de banuit, Dan Bittman le-a lasat pe fete sa mearga mai in fata, ascunzandu-si fata in geaca groasa cu gluga imensa, in speranta ca nu va fi recunoscut. Timp de zece minute, el a incercat sa o vrajeasca pe satena, care a zambit discret si a avut grija ca din cand in cand sa il atinga pe Bittman pe geaca, gest care exprima clar flirtul. Dan Bittman si partenera sa de viata, Lilliana Stefan, sunt impreuna de 22 de ani si au impreuna trei baieti.

dan bittman bruneta

 

Aliuta a…gresit!

Si fotbalistii fac parte din categoria barbatilor infideli. La inceputul primaverii, Marian Aliuta a fost prins in offsaid de CANCAN.ro. Fostul fotbalist de la Steaua a fost vazut in timp ce sa saruta cu o frumoasa domnisoara, dupa o cina romantica care a durat mai bine de doua ceasuri.
“Am gresit, sotia mea s-a suparat. Toata lumea greseste, asta e! Am terminat-o cu Elena, sotia si copilul sunt cele mai importante fiinte din viata mea”, a declarat atunci  Aliuta. Elena Marin era asistenta realizatorului TV Mihai Morar. Fotbalistul mai are insa la activ relatii in afara casniciei cu Gabriela.

 

aliuta femeie

„Pe cand activa ca fotbalist, Aliuta a avut o relatie extraconjugala cu nevasta unui portar de la Dinamo. Sotia a stiut tot timpul, insa nu a avut ce sa faca. Nu comenteaza in fata lui Marian. Aceasta fata, Elena, nu este nici prima si, cu siguranta, nici ultima amanta. Gabriela se preface ca nu vede ca sa nu nasca scandaluri in familie. Asa merge relatia lor de ani buni. Este clar ca lui Marian nu ii convine ca au aparut si poze, dar nu pentru sotia sa, ci pentru familia ei, pentru oamenii in fata carora trebuia sa pastreze aparentele. Oricum, nu va divorta, asa este la ei. Femeia trebuie sa suporte orice”, a declarat un apropiat al fostului fotbalist, pentru CANCAN.ro.

Horia Tecau a servit la doua capete!

Jucatorul de tenis Horia Tecau este un barbat cu lipici la domnisoare, printre iubitele lui numarandu-se si vedeta de televiziune Andreea Raicu. In vara acestui an, sportivul a jucat la doua capete si a oscilat sentimental intre doua manechine: Gabriela si Simona.

gabriel tecau

Gabriela Iliescu este manechin la New York, iar cum distanta nu le prea permite indragostitilor sa petreaca prea mult timp impreuna, Horia Tecau si partenera lui se bucura, din plin, unul de prezenta celuilalt ori de cate ori au ocazia. La mijlocul lunii iunie, cand Horia a evoluat la dublu cu Florin Mergea, in cadrul unui meci din Cupa Davis, Gabriela i-a facut o surpriza campionului la tenis si a venit dupa el. Au avut la dispozitie o singura zi pentru a se bucura unul de compania celuilalt, dupa care tanara s-a intors la treburile ei. Despre tanara s-a spus, la un moment dat, ca ar fi fost iubita lui Bogdan Vladau, a dezvaluit Revista Ciao!

simona tecau

Dupa plecarea Gabrielei, o alta frumusete, tot manechin, pe nume Simona Untaru, s-a gandit sa ii faca o surpriza lui Horia Tecau si a mers la Mamaia pentru a petrece alaturi de jucatorul de tenis. Simona este o cunostinta mai veche de-a sportivului, in decembrie anul trecut ea fiind fotografiata in timp ce mergea acasa la tenisman dupa o noapte petrecuta impreuna intr-un club.

 

Alina Eremia a aflat de pe Facebook ca a fost inselata!

Alina Eremia este una din artistele aflate “pe val” in aceasta perioada si a crezut ca pe plan personal isi va gasi fericirea in bratele lui Bogdan din trupa “Maxim”. S-a dovedit insa ca “sarutarile criminale” nu sunt numai pentru ea, ci si pentru o alta tanara, Oana Zara, focoasa dansatoare din show-ul „Romanii au talent”.

oana zara bogdan maxim

Aceasta a dezvaluit relatia cu cantaretul pe contul personal, cu o poza postata recent de Oana pe contul ei de Facebook, in care apare intr-un moment de tandrete cu solistul trupei Maxim. „Sunt norocoasa sa te am. Sunt fericita. Esti motivul pentru care zambesc si dragostea vietii mele”, a scris Oana Zara in dreptul imaginii respective.

alina eremia maxim

 

In categoria “inselatelor” s-a aflat si fosta amanta a lui Piturca, Vica Blochina. Ea a povestit un episod care a deranjat-o foarte tare, dar fara sa dezvaluie cine a fost cel prins in “offside”. Blonda spune ca nu banuia nimic, insa a aflat in momentul in care a citit din greseala un mesaj in care cealalta femeie il lauda pe barbat pentru performantele sexuale.
„Intamplarea a facut sa am nevoie de telefonul prietenului meu, am vrut sa trimit niste poze. Cand am deschis mesajul, am vazut numele prietenei mele si ii scria: “Ce misto a fost , chiar imi place de tine, dar data viitoare sa folosim prezervativ”. A fost un moment de cumpana. Nu-mi venea sa cred ca prietena mea a facut asta. Ea mi-a spus foarte lejer ca a fost o singura data si ca nu trebuie sa ma cert cu el, ca pentru ea a fost doar sex”, a povestit Vica Blochina.

vica blochina

 

Elena Merisoreanu a aflat dintr-o scrisoare

Ajunsa la o varsta venerabila, cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu si-a adus si ea aminte de episodul in care a fost o femeie inselata.

elena merisoreanu

„Plecasem intr-un turneu de sase luni in Israel. si, la un moment dat, imi scrie o colega de-a mea o scrisoare si imi zice: ‘Vezi ca sotul tau umbla cu cutare! Am vazut cand a plecat cu masina, de la teatru, cu ea!’ Am sunat acasa, la o vecina si a intrebat-o daca la mine acasa este lumina, pentru ca nu raspunde nimeni la telefon. Vecina mi-a zis ca era lumina si ca parea o silueta de femeie. ‘Cred ca e soacra ta’, mi-a zis vecina. Mi-am dat seama despre ce este vorba…”, a povestit Merisoreanu.

(Gabriel Niculescu)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Orașul din România care construiește o stradă pentru DIASPORA. Primăria oferă terenuri sub prețul pieței pentru cei care aleg să revină în țară
Orașul din România care construiește o stradă pentru DIASPORA. Primăria oferă terenuri sub prețul pieței...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Tavi Clonda, decizie radicală  după valul de jigniri din mediul online: ,, M-am săturat”. Cum le-a răspuns soțul Gabrielei Cristea celor care lasă comentarii urâte la adresa familiei sale
Tavi Clonda, decizie radicală după valul de jigniri din mediul online: ,, M-am săturat”. Cum...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...
Ungaria, SFIDARE TOTALĂ în România. S-a întâmplat chiar acum în TRANSILVANIA
Ungaria, SFIDARE TOTALĂ în România. S-a întâmplat chiar acum în TRANSILVANIA
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
BANII AU INTRAT deja în conturi. Informația a fost deja confirmată oficial
BANII AU INTRAT deja în conturi. Informația a fost deja confirmată oficial
Vica Blochina, în pragul sinuciderii. Ce a făcut fiul ei cu Pițurcă
Vica Blochina, în pragul sinuciderii. Ce a făcut fiul ei cu Pițurcă
Unde se află prima CABANĂ montană din România, o „bijuterie” a munților Carpați ridicată acum 143 de ani. Turiștii sunt fascinați
Unde se află prima CABANĂ montană din România, o „bijuterie” a munților Carpați ridicată acum...
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru Buiucă
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru...
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10 secunde?
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10...