Aventuri diurne. Cu o sticla de whisky sub brat, Fuego s-a furisat pe o straduta din Snagov

Publicat: 26/06/2013 | 00:08
Aventuri diurne. Cu o sticla de whisky sub brat, Fuego s-a furisat pe o straduta din Snagov

Nu te intalnesti in fiecare zi pe strada cu Fuego, tinand sub brat o sticla de whiskey si incercand sa treaca neobservat pe o straduta! Asa ca, daca tot se intampla sa dai nas in nas cu el, e de la sine inteles ca incerci sa lamuresti misterul…

Fuego avea in mana o sticla de alcool si un tablou
Fuego avea in mana o sticla de alcool si un tablou

Snagov, marti, ora 13.00. Fuego se plimba nelinistit dintr-o parte in alta, pe o straduta laturalnica. Intr-o mana tine o sticla de whiskey bagata intr-o cutie, in cealalta – un tablou.

Dar nu e singur! Nu, nu e cu mama, cum obisnuieste sa se plimbe, ci cu o domnisoara necunoscuta. Nu stim ce astepta, dar cert este ca la un moment-dat i se face pofta de fructe, asa ca trece imediat la atac, la pomii din jur.

Rupe cateva corcoduse, gusta, dupa care zambeste, semn ca fructul respectiv i-a fost pe plac. In secunda urmatoare, cand isi da seama ca nu e singur pe strada, incepe din nou sa agite. Este evident nelinistit, se uita in stanga si-n dreapta, dupa care se ascude pur si simplu dupa un pom.

Cantaretul a devenit cunoscut si datorita melodiei
Cantaretul a devenit cunoscut si datorita melodiei „Impodobeste mama bradul”
Cantaretul si femeia care-l insotea se urca in masina
Cantaretul si femeia care-l insotea se urca in masina

Aflati in zona, reporterii CANCAN. ro au purtat o scurta discutie cu artistul si l-au intrebat pe acesta daca se afla la Snagov pentru a filma un videoclip.

“Nu, nu”, a raspuns Fuego, care nu parea dornic sa dea prea mai multe detalii.  Strangea in mana sticla de whisky si tabloul, si continua sa se uite intr-o parte si-n alta. Dupa cateva momente de tacere, cantaretul a spus ca merge la cineva in vizita, iar imediat a aparut un SUV care a oprit langa el.

 

banner

(B.G.)
 

Citește și...