Avion prăbușit, nu se știe numărul morților! Câte persoane se aflau la bord + Anunțul unui consilier

Publicat: 04/10/2019 | 17:27

Tragedie aeriană la Lviv, Ucraina! Un avion militar, Antonov – 12, a aterizat forțat sau s-a prăbușit, potrivit primelor informații, iar mai mulți pasageri ar fi decedat. Un consilier local a declarat că sunt mai multe victime, fără a preciza numărul lor.

“La ora 07:29, un membru al echipajului a anunțat că avionul A-12 a fost nevoit să aterizeze de urgență. La ora 07:46, aeronava a fost descoperită la 1,5 kilometri distanță de pista aeroportului. Nu au fost observate semne de incendiu”, a declarat un reprezentant al Serviciului de Urgență ucrainean.

Igor Zinkevich, consilier local, a transmis pe pagina sa de Facebook că la bordul avionului se aflau șapte persoane. Potrivit oficialului ar exista victime, 3 morți și mai mulți răiți, anunță stirileprotv.ro.

Cursa Vigo (Spania) – Istanbul (Turcia) ar fi trebuit să aterizeze în Lviv pentru a se reaproviziona, însă înainte de aterizare a dispărut de pe radar.

“Sunt mai mulți morți, potrivit primelor informații. Aterizarea de urgență s-a produs pe fondul lipsei de combustibil. O anchetă a fost deschisă în acest caz”, a transmis Maxim Sokoliuk, șeful Serviciului Migraţional de Stat al Ucrainei.

Citește și...