Avion prăbușit! Un cunoscut ciclist și-a pierdut viața în accidentul aviatic din Marea Java

Publicat: 30/10/2018 | 22:08
Avion prăbușit! Un cunoscut ciclist și-a pierdut viața în accidentul aviatic din Marea Java

Andrea Manfredi, ciclist italian în vârstă de 26 de ani, și-a pierdut viața în tragedia aviatică în care a fost implicat Boeing-ul 737 al companiei indoneziene low-cost Lion Air. Aparatul de zbor s-a prăbușit în mare, cu 189 persoane la bord, la scurt timp după decolarea de la Jakarta.

În vârstă de 26 ani, Andrea Manfredi a debutat ca profesionist în 2013, la Ceramica Flaminia-Foriest, înainte de a semna cu Bardiani-CSF, pentru care a concurat între 2014 şi 2015, scrie rtv.net.

„Managerii, sportivii, personalul şi sponsorii echipei îşi transmit cu durere condoleanţe familiei şi tuturor celor dragi lui Andrea. Memoria unui tânăr frumos, serios şi îndrăgostit de sportul său va rămâne neschimbată în memoria tuturor celor care au avut norocul să-l cunoască în aceşti ani. Odihneşte-te în pace, Andrea”, scrie echipa Bardiani-CSF în comunicatul său.

Marţi au fost reluate căutările în Marea Java, unde un avion cu 189 de oameni la bord s-a prăbuşit luni, însă autorităţile indoneziene au anunţat că nu se aşteaptă să găsească supravieţuitori.

Citește și...