Avocatul George Moloman l-a aparat in instant, printre altii, si pe deputatul Mihail Boldea

Publicat: 01/11/2012 | 21:33

Desi au trecut doi ani de la moartea lui Toni Tecuceanu, justitia este inca departe de a da un verdict in privinta eventualei vine pe care o poarta Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului Matei Bals.

Toni Tecuceanu era considerat unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale

Asteptarea a fost intretinuta si de repartizarea aleatorie prin care luna trecuta s-a stabilit ca urmatoarea infatisare sa aiba loc pe 13 noiembrie 2013, dupa o pauza de peste un an. “Deja ne judecam pentru dreptate din martie 2010! Nu pot sa cred ca magistratii au atat de mult de munca, încat nu pot judeca mai devreme acest dosar. În ritmul asta, vom ajunge sa-i facem lui Toni parastasul de sapte ani, iar justitia nu o sa solutioneze acest caz!”, s-a plans la vremea respectiva Paul Tecuceanu, fratele fostului artist.

Paul Tecuceanu se chinuie sa faca lumina in cazul mortii fratelui sau

Ieri, familia fostului “carcotas” a cerut preschimbarea termenului de judecata, iar magistratii vor analiza acest caz pe 19 noiembrie. Toni Tecuceanu a murit in dimineata zilei de 5 ianuarie 2010, dupa mai multe zile de spitalizare. Initial, directorul Institutului Matei Balş, Adrian Streinu Cercel, a afirmat ca actorul este infectat cu virusul Ah1N1, indemnand oamenii sa se vaccineze. „Noi credem ca s-a folosit de fratele meu pentru a derula campania de vaccinare” a afirmat Paul Tecuceanu. Ulterior, nu a mai existat mentiunea de „gripa porcina” in documentele medicale, iar demersurile familiei de a afla cauza reala a decesului au esuat.

Citește și...