BAC 2014 – N-aduce anul ce aduce Bacalureatul! In doar 7 minute, fiul lui Nelson Mondialu le-a dat pe spate pe profesoare

Publicat: 12/06/2014 | 00:29

BAC 2014 - Dupa ce si-a rasfoit notitele doar o singura data, Livian Pop a intrat increzator pe fortele lui in sala de Bac si a iesit de-acolo numai un zambet:

Cine nu ar fi auzit de ce-i poate pielea, ar fi crezut ca este doar un baiat de bani gata si sta numai intr-o caterinca, la fel ca tatal lui, Nelson Mondialu. A fost uimitor pentru multi sa afle ca de fapt Livian Pop este atat de preocupat de scoala incat profesorii i-au dat numai note de 9 si 10.

Mai mult, pentru mediile foarte mari, de peste 9, numele i-a fost scrijelit pe unul dintre peretii scolii, asa cum cere traditia liceului.

Livian Pop a terminat liceu aproape cu nota 10
Livian Pop a terminat liceu aproape cu nota 10

Acum, fiul lui Nelson a inceput cea mai importanta serie de examene din viata lui, Bacalureatul, pentru care, spune el, nu a “ingrasat porcul inainte de Craciun”, si a pleaca fara emotii in prima runda, cea a oralelor.

Livian Pop a ajuns unul dintre cei mai buni elevi din liceul lui
Livian Pop a ajuns unul dintre cei mai buni elevi din liceul lui

Monolog despre importanta cercetarilor

Daca pentru el nu a fost o surpriza ce a extras la sorti, pentru profesori Livian a fost surpriza.

Livian s-a nascut in Budapesta
Livian s-a nascut in Budapesta

“Am facut-o in sapte minute! Am extras un subiect despre importanta cercetarilor, in care am sustinut ca au un rol progresiv, ajuta societatea sa se dezvolte sanatos, de exemplu asa se ajunge la gasirea unor leacuri pentru diverse boli. Nu mi-a fost deloc greu sa vorbesc despre asta, si imediat am identificat si stilul. Asta dupa ce acasa m-am uitat doar o singura data peste notite”, a explicat fiul lui Nelson Mondialu, ca un filosof in devenire, care a primit calificativul experimentat.

Fiul lui Nelson este tratat ca un print

Se pregateste pentru proba de italiana

Livian este convins ca situatia se va repeta si la a doua proba de oral, la limba italiana, pentru ca o stapaneste la perfectie, dupa ce a locuit o perioada buna in Italia, dar si in Ungaria.

O poza de colectie din sertarul familiei lui Nelson
O poza de colectie din sertarul familiei lui Nelson

Desi are valeitati de filosof, fiul lui Nelson Mondialu vrea sa ajunga insa avocat, la Bucuresti, iar dupa terminarea Bacalureatului vrea sa se inscrie la Facultatea de Drept.

Sotia lui Nelson, impreuna cu Livian, cand era doar o mana de om
Sotia lui Nelson, impreuna cu Livian, cand era doar o mana de om

Citeste si BAC 2014 Va vine sa credeti sau nu, baiatul lui Nelson Mondialu’ e premiant! Facultatile se bat pe el…!

Nelson Mondialu isi imbraca fiul in aur! “Printul Transilvaniei” sclipeste de pe Marte cand isi pune bijuteriile!

(M.A.)
 

Citește și...