Baietelul Andreei Mantea a implinit o luna! Bruneta l-a avertizat in legatura cu greutatile ce vor veni

Publicat: 27/06/2015 | 15:56
Baietelul Andreei Mantea a implinit o luna! Bruneta l-a avertizat in legatura cu greutatile ce vor veni

David, baiatul Andreei Mantea, a implinit o luna, iar vedeta a avut un mesaj emotionant pentru micut. Mantea i-a spus ca ii asteapta un drum lung si frumos impreuna, dar l-a avertizat ca acesta va fi si greu uneori.
 

Siii…a trecut o luna! O luna in care m-am simtit cel mai norocos si fericit om de pe Pamant! Pentru ca Dumnezeu mi-a trimis acest sufletel si mi-a dat binecuvantarea de a fi mama! Ma simt implinita si te iubesc din ce in ce mai mult,cu fiecare grangurit, cu fiecare zambet, cu fiecare strangere de deget, cu fiecare oftat, cu fiecare sughitat, cu fiecare privire curioasa, cu fiecare planset alintat…Dar ce ma face cu adevarat puternica si fericita, este faptul ca stiu ca acesta este doar inceputul.

Andreea si David, baiatul ei
Andreea si David, baiatul ei

Ne asteapta un drum lung si frumos impreuna. Chiar daca acest drum o sa fie presarat din cand in cand si cu greutati, dezamagiri sau durere, viata are atat de multe lucruri bune, curate, sincere si frumoase de oferit, incat vei avea putere sa treci peste toate, iar eu, mama ta, iti voi fi alaturi mereu si ma voi lupta sa ai parte doar de cele bune! La multi ani, suflet frumos! Te iubeste mama mult!”, a scris Andreea Mantea pe pagina ei de socializare. (B.V.)
 

Citește și...