Banel Nicolita a primit umilinta suprema! Si-a ingropat fratii in bani, iar acestia si-au batut joc de el!

Publicat: 08/01/2015 | 19:00
Banel Nicolita a primit umilinta suprema! Si-a ingropat fratii in bani, iar acestia si-au batut joc de el!

Unul dintre cei mai apreciati jucatori de fotbal din Romania, apreciat pentru efortul din teren, dar sia celui pe care l-a depus cand a plecat din sanul unei familii sarace, a primit o lovitura incredibila chiar din partea mamei si a fratilor lui!

„Acum sunt realizat, dar niciodata nu imi va fi rusine ca sunt tigan si ca eram sarac. Am luptat cu mine, cu viata asta grea”, a marturisit Banel Nicolitas intr-un interviu absolut emotionant acordat unei publicatii sportive. Fotbalistul a muncit enorm pentru a ajunge cine este astazi.

Banel Nicolita AC

S-a nascut intr-o familie foarte saraca, cu sase frati, si si-a exploatat talentul la maxim pana a ajuns la Steaua, iar mai apoi la echipa nationala.

Banel nu a uitat insa niciodata de unde a plecat si a recunsocut de fiecare data ca isi ajuta familia cu bani. Mai exact pe mama lui si pe pe frati, pentru ca relatia cu tatal sau s-a deteriorate dupa ce barbatul a ales sa-si paraseasca familia pentru o alta femeie.

banel nicolita

Si-au batut joc de banii lui!

Fotbalistul si-a pus insa toata increderea in femeia care l-a crescut si in frati, insa acestia nu s-au gandit la fel de mult cum sa cheltuie banii obtinuti de la Banel, si cate 30.000 de euro annual, si i-au risipit fara noima.

“Banel le-a trimis bani in nestire, ori de cate ori aveau neoie, insa si-au batut joc de efortul lui, pentru ca locuinta in care locuieste acum familia nu a suferit nicio imbunatatire, iar fratii lui nu se indura sa se apuce de munca si traiesc asteptand bani in continuare de la el”, a declarat o sursa apropiata familiei fotbalistului.

Banel Nicolita

Banel nu are echipa de 6 luni si recent a pornit o afacere in Bucuresti. Mijlocasul isi doreste insa sa continue, iar una dintre variante este echipa antrenata de Victor Piturca, Al Ittihad. Mai trebuia doar ca sefii clubului sa-si dea acordul.

„Am vorbit cu domnul Piturca zilele acestea si mi-a spus ca o sa se gandeasca la transferul meu, dar trebuie sa vorbeasca si cu sefii clubului. Oficial nu am primit niciun telefon ca sa pot merge sa semnez. Am vorbit cu mai multi impresari si, daca vreunul vine cu o oferta clara, nu voi mai sta la discutii, imi ajung cele sase luni de cand stau pe bara”, a declarat fotbalistul intr-un interviu.

(M.A.)