Bănel Nicoliță, primele declarații despre noua iubită + Ce mesaj i-a transmis fostei soții, cu care are două fete: “Am încercat să…”

Publicat: 28/08/2020 | 17:26

A păstrat-o ascunsă pe femeia care îl face în prezent fericit, însă, acum, Bănel Nicoliță a rupt tăcerea și a făcut primele declarații despre povestea de iubire pe care o trăiește după divorț. Fostul fotbalist i-a transmis și un mesaj impresionant Cristinei, fosta soție, care i-a dăruit două fete superbe.

Citește și: Bănel Nicoliță, jucătorul preferat al lui Gigi Becali, n-a avut noroc în afaceri. Iată cum a ajuns la fundul sacului

Bănel Nicoliță a divorțat în secret de fosta soție

În vârstă de 35 de ani, Bănel Nicoliță a oferit un interviu copleșitor despre divorțul de Cristina, după ce, zilele acestea, a fost fotografiat în compania unei brunete misterioase pe care nu s-a ferit să o țină de mână în public și să-și arate sentimentele față de ea. Potrivit mărturisirilor sale, separarea oficială de fosta soție s-a produs la notar în urmă cu șase luni. Cei doi s-au cunoscut în 2008, pe când brăileanca urma cursurile Facultății de Finanțe și Bănci, iar el evolua la FCSB.

“Nu vreau să intru în amănunte, vreau doar să spun cum stau lucrurile. Eu doar atât pot să confirm: sunt de doi ani și ceva de când nu mai sunt împreună cu fosta soție, oficial am divorțat în luna februarie, anul acesta, dar de doi ani și ceva noi doi nu mai avem absolut nimic.

Am încercat să ne mai împăcăm, să ne mai dăm o șansă, am hotărât amândoi că e mai bine pentru copii să ajungem la un divorț. Dacă erau ceva probleme apăreau de mult în presă. Dar nu. Ne-am înțeles foarte bine, suntem alături de copii, avem două fete minunate, pe care trebuie să le creștem cu tot ce avem mai bun”, a dezvăluit fostul fotbalist în cadrul emisiunii pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV.

Bănel Nicoliță și fosta soție, Cristina, au două fiice împreună. Ei au făcut nunta în 2014, iar aceasta este una dintre pozele de album din ziua în care și-au unit destinele în fața Lui Dumnezeu © Facebook
Bănel Nicoliță și fosta soție, Cristina, au două fiice împreună. Ei au făcut nunta în 2014, iar aceasta este una dintre pozele de album din ziua în care și-au unit destinele în fața Lui Dumnezeu © Facebook

Nu rata: După ce a ajuns la fundul sacului, Bănel Nicoliță a rămas și fără nevastă. Ce declarații emoționante a făcut Cristina în ziua nunții cu fostul fotbalist 

Bănel Nicoliță, primele declarații despre noua iubită

Fostul fotbalist a spus că nu își dorește să facă publice amănunte despre noua iubită și a lăsat să se înțeleagă faptul că, deocamdată, totul este bine între ei. Ulterior, a subliniat că atât el, cât și fosta soție luptă împreună pentru creșterea și educarea celor două fiice pe care le au împreună.

“Sunt plecat de acasă de doi ani și ceva, m-am mutat la Făurei, mi-am luat apartament în București. Divorțul a fost la notar, în februarie. Avem dreptul la viață și pot să umblu cu vine vreau eu, atâta timp cât sunt divorțat.

Dacă nu eram divorțat, nu apăream niciodată, pentru că respect familia și copiii. Viața privată am ținut-o foarte bine (n.r.: departe de ochii presei) și ce rămâne între mine și familie rămâne acolo.

Vreau să-i mulțumesc fostei soții pentru cele două fete minunate, noi doi vom lupta împreună să le oferim un viitor bun, vom face sacrificii să nu ducă lipsa noastră. Am fost cu fetele la mare trei zile, doar eu cu ele două, la munte”, a mai declarat fostul sportiv în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Află și: Bănel Nicoliță, vânat de recuperatori pentru o datorie de 7.000 de euro

În afară de FCSB, Bănel Nicoliță a mai evoluat și la alte echipe, printre care se numără: Saint-Etienne, FC Nantes, Viitorul, ASA Târgu Mureș, Aris Limassol și CS Făurei.

Sursa foto principală: ciao.ro