Bărbatul acuzat că l-ar fi urmărit pe Răzvan Ciobanu, primele declarații: „Nu am fost prieten cu el…”

Publicat: 14/05/2019 | 13:03

Au apărut multe ipoteze în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Un alt „suspect” în această anchetă a făcut lumină, după ce a fost acuzat că l-ar fi urmărit pe regretatul designer. Bărbatul dezminte toate acuzațiile care i se aduc.

Vasile Ciobanu, pus în fața unor acuzații grave, explică faptul că nu are nicio legătură cu ce s-a speculat. Chiar dacă a recunoscut că s-a văzut cu Răzvan de câteva ori, în anturajul unor prieteni comuni, nu sunt mai mult decât niște simple cunoștințe. Bărbatul se apără și spune că este posibil să fie o coincidență din cauza numelui.

„Pe Răzvan Ciobanu l-am cunoscut în 2007 sau 2008… Îşi făcuse un magazin pe Calea Victoriei şi m-a invitat şi pe mine la deschidere… Răzavn Ciobanu avea prietenii lui din lumea mondenă, iar eu fac parte din altă lume. Nu am fost prieten cu el, nu sunt prieten cu el. Nu i-am dat droguri. Nu l-am urmărit. În 2008 am fost arestat într-un dosar „Cocaină pentru vip-uri”, la fel cum a fost şi Răzvan Ciobanu „Cocaina pentru vip-uri 2″ a fost o confuzie. Răzvan nu a avut nicio datorie la mine, nu am avut o prietenie strânsă cu el, Am fost la locul nepotrivit”, a declarat Ciobanu Vasile pentru Xtra Night Show (XNS)

Citește și...