Bărbatul bănuit că a înjunghiat o tânără de 20 de ani în centrul Timișoarei a fost prins

Publicat: 20/09/2019 | 23:40
Bărbatul bănuit că a înjunghiat o tânără de 20 de ani în centrul Timișoarei a fost prins

Bărbatul în vârstă de 31 de ani, suspectat că a înjunghiat în centrul Timișoarei o tânără de 20 de ani, care a murit la spital, a fost prins, vineri seara, de polițiști după aproximativ trei ore de căutări. Acesta a fost găsit în zona Pădurii Verzi, în apropierea unei stații de cale ferată.

Polițiștii din Timișoara l-au prins pe bărbatul de 31 de ani, suspectat că a înjunghiat o tânără de 20 de ani, vineri seara, în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara. Acesta a fost găsit de polițiști după aproximativ trei ore de căutări și a fost dus la sediul IPJ Timiș pentru audieri.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul a fost prins în zona Pădurii Verzi, în apropiere de calea ferată, și că, probabil, acesta intenționa să urce într-un tren.

Tânăra de 20 de ani a fost înjunghiată, vineri, în parcul din centrul Timișoarei și a fost transportată în stare gravă la Spitalul Muncipal, unde a murit.

Sursele citate susțin că, potrivit primelor informații, tânără ar fi fost înjunghiată de fostul său concubin, în vârstă de 31 de ani. Cei doi tineri erau din Lupeni, județul Hunedoara.

Citește și...