Bărbatul care și-a omorât fiul 8 ani, declarații șocante în fața polițiștilor din Cluj! Care ar fi fost ultima dorință a copilului | VIDEO

Publicat: 29/07/2020 | 16:55

Takacs Gyorgy, bărbatul care și-a omorât fiul 8 ani, a făcut declarații șocante în fața polițiștilor din Cluj! Anchetatorii au descoperit că acesta se înţelegea foarte bine cu băiatul lui și că unul dintre posibilele motive ale crimei ar fi răzbunarea pe fosta soţie. Ei erau divorțați de un an, împărţeau custodia minorului şi se aflau în faza în care trebuia făcut partajul. Asasinul le-a spus criminaliștilor care ar fi fost ultima dorință a propriului copil.

Citește și: Și-a strigat durerea în public! Ce mesaj a transmis mama tânărului care s-a sinucis și a provocat un accident cu trei morți pe Centura de Nord a Craiovei

Bărbatul care și-a omorât fiul 8 ani, declarații șocante în fața polițiștilor din Cluj

Takacs Gyorgy și fiul său au fost plecați într-o vacanță în Ungaria, iar sâmbăta trecută s-au întors la Cluj. Băiatul ar fi trebuit să ajungă la mamă doar că tatăl tot amâna momentul. Astfel că aceasta a cerut ajutorul poliţiei, iar cei doi au fost daţi în urmărire generală. Ieri, copilul a fost găsit înjunghiat în inimă în mașina tatălui său, care era parcată pe un drum din localitatea clujeană Lita.

În fața polițiștilor, criminalul a făcut o mărturisire cu care i-a șocat: Copilul a vrut să fie omorât de mine, relatează publicația Adevărul. Psihologul criminalist Gabriela Groza spune că scenariul este posibil, dar asta nu îl exonerează de răspundere.

Poate să fie comis pe un fond emoţional negativ, o depresie prfundă combunată cu furie foarte puternică. Aici putem să ne gândim la o situaţie de divorţ neacceptat sau nedorit. Poate fi un sentiment de vinovăţie puternic pe care îl simte şi îl combină în mod ciudat astfel încât are impresia că pentru fiul său ar fi mai bine să nu mai rămână în lumea acesta rea pentru a nu suferi

Poate să fie real. E posibil să fi spus asta la furie copilul. Dar aici e posibil ca chiar agresorul să instige victima pe parcursul mai multor conversaţii. I-ar fi putut explica că pot fi împreună după moarte sau că unica soluţie de ieşire din impas ar fi moarte. În orice caz, faptul că i-ar fi cerut asta nu justifica faptă de omor. Nici din punct de vedere juridic şi nici psihologic, nicio persoană sănătoasă psihologic nu-şi omoară cipilul dacă acesta îi cere, a explicat Gabriela Groza în timpul unor declarații oferite pentru adevarul.ro.

Mama copilului ucis de propriul tată, dezvăluiri cutremurătoare: “Vrea să moară în același timp cu tati, că…”

Femeia a declarat într-un interviu că fostul ei soț era în depresie după divorț, iar în timpul mariajului, acesta a terorizat-o psihic, iar băiatul lor a avut parte de același tratament. Cu sufletul sfâșiat de durere, ea a rememorat una dintre afirmațiile cutremurătoare făcute de fiul ei.

“Eu am fost agresată psihic și, inclusiv copilul. Bulversat, întotdeauna agresiv, în ultima zi parcă nici nu mai voia să stea cu mine. El a avut odată o afirmație: vrea să moară în același timp cu tati, că ajung în rai și că acolo o să trăiască fericiți amândoi”, a dezvăluit fosta soție a criminalului pentru observatornews.ro.

Criminalul era de profesie taximetrist și, conform declarațiilor unor foști colegi din Cluj, Takacs Gyorgy nu era o persoană care să iasă în evidență cu ceva anume.

Criminalul a încercat să se sinucidă după ce și-a asasinat fiul

În vârstă de 48 de ani, Takacs Gyorgy a încercat să se sinucidă după ce i-a luat viața propriului copil. Individul s-a înjunghiat în zona pieptului și-a tăiat venele când a fost încercuit de polițiști, dar a fost capturat repede  de oamenii legii, conform sursei citată mai sus. Iar medicii au intervenit de urgență și l-au stabilizat.

“Bărbatul a fost găsit cu plăgi prin înjunghiere, probabil prin autoagresiune. La momentul actual, este stabil hemodinamic si respirator, iar leziunile sunt în curs de investigare. În funcție de rezultatul investigațiilor, el va fi direcționat către o altă secție a spitalului”, au declarat medicii de la Spitalul Județean de Urgență Cluj, au scris jurnaliștii de la stiripesurse.ro.

Nu rata: A prezis Nostradamus pandemia de COVID-19. Textul are a speriat Internetul: “Va răspândi o ciumă și…”