Bărbatul RAC: care sunt calităţile şi defectele acestuia, potrivit astrologilor!

Publicat: 14/07/2017 | 13:04

Bărbatul rac pare de la distanţă să fie unul distant, arogant şi nepăsător, însă adevărul este cu totul altul! Îi este foarte greu să îşi împărtăşească gândurile şi sentimentele cu cei din jur, însă atunci când o face, mai ales pentru cei care i-au fost alături la greu, este extrem de loial şi iubitor.

Deşi este blând şi dă adesea dovadă de o compasiune nemărginită, atunci când este rănit, bărbatul rac se închide în sine şi taie căile de comunicare cu cei din jur. Cu toate că uneori pare că tristeţea lui nu are un sfârşit, el te poate lua oricând prin surprindere cu un zâmbet larg şi o îmbrăţişare. Dacă iubeşti cu adevărat un bărbat din această zodie şi eşti dispusă să porneşti alături de el pe un drum comun în viaţă, trecând peste perioadele de depresie, atunci vei câştiga un partener loial şi extrem de iubitor şi protector.

Încă de la vârste fragede, banii reprezintă constant o grijă pentru acesta, însă nu pentru că ar fi ahtiat după ei, ci pentru că se teme constant că nu poate avea un trai decent. Cel mai dificil subiect de discuţie pentru bărbatul rac fiindcă acesta va petrece mult timp până când va găsi partenera perfectă. În cazul în care nu te vei înţelege cu mama lui, vei avea parte de obstacole. El te va compara constant cu mama lui, dar şi relaţia voastră cu cea a părinţilor lui. Bărbatul rac este un părinte excepţional şi va dezvolta o relaţie sensibilă şi extrem de apropiată cu copiii lui.

Citește și...