Barbie de România a pozat topless într-un avion de lux. Ce răspuns i-a dat unei prietene care i-a lăsat un comentariu sincer

Publicat: 22/07/2019 | 19:22

Aflată peste hotarele țării noastre în cea mai mare parte a anului, Barbie de România a pozat topless într-un avion de lux. Una dintre imaginile HOT realizate la mii de metri altitudine “a scăpat” pe Internet, iar apropiații și fanii ei au reacționat imediat. De altfel, reacția fostei concurente de la “X Factor” nu a întârziat să apară atunci când o prietenă i-a lăsat un comentariu sincer.

Citește și: Transformarea-șoc a lui “Barbie de România”. Incredibil cum arată acum blonda care a leșinat pe scena X Factor de la Antena 1

Barbie de România a pozat topless într-un avion de lux

Aflată la bordul unui avion de lux, cel mai probabil al ei, Barbie de România și-a îndeplinit o dorință arzătoare: a pozat topless. Imaginile fierbinți au fost realizate în timp ce șatena era așezată pe scaun și și-a dat jos bretelele rochiei albe pe care o purta. La scurt timp după ce a publicat pe contul său de Instagram una dintre fotografiile în care apare topless, una dintre amicele sale i-a lăsat i-a mărturisit: “Deci, asta-i cea mai faină poză cu tine”. Pe numele din buletin Sabrina Fabian, vedeta a reacționat imediat și i-a dezvăluit că își dorea de multă vreme să facă această postare. “Voiam demult să o pun, dar mi se părea too much (n.r.: prea mult)😂”, după cum puteți vedea într-una dintre imaginile din galeria foto incendiară.

Ce note a luat la BAC Sabrina Fabian, alias Barbie de România

Fosta concurentă de la “X Factor” s-a prezentat la sesiunea de acum doi ani a Bacalaureatului, după ce în 2016, când a terminat liceul, a ratat examenul de maturitate cu note foarte mici. De data aceasta, vedetei i-au lipsit doar 7 sutimi la media generală pentru a primi diploma. Potrivit datelor oficiale de pe edu.ro, ea a luat 5.65 la istorie, 6.25 la Română, 5.90 la Psihologie şi a avut medie finală 5.93, a relatat observator.tv.

Citește și: TOP 25 de vedete care au spus ce medie au avut la BAC. Cine e pe locul rușinos! Bianca Drăgușanu, peste Gabriela Cristea și Simona Gherghe

Când a dat prima dată BAC-ul, Barbie de România a făcut contestaţie după ce a primit la Limba Română nota 3.1. La recalculare, artista a primit 70 de sutimi, nota finală fiind 3.8.

Cine este Barbie de România

Sabrina Cristina Fabian a devenit celebră după ce şi-a înscenat un leşin la “X Factor”, în 2015.  Ea și-a dorit să semene cât mai mult cu o păpuşă Barbie, astfel că şi-a făcut mai multe operaţii estetice. De câțiva ani, fosta concurentă a show-ului de la Antena 1 s-a mutat din România.

Citește și...