Bascii sparg gheața » Real Sociedad prima echipă din La Liga care reia pregătirile!

Autor:
Publicat: 14/04/2020 | 12:16
Bascii sparg gheața » Real Sociedad prima echipă din La Liga care reia pregătirile!

Reprezentanții clubului Real Sociedad au anunțat că echipa își va relua pregătirile, antrenamentele urmând a fi însă individuale și nu colective. Asta deși Spania este una dintre țările care are cel mai mult de suferit din cauza pandemiei de coronavirus.

Clubul a anunțat că aceștia vor avea opțiunea de a se antrena la centrul de pregătire al clubului, asta după ce guvernul din Spania va decide sa mai reducă din măsurile de precauție.

Guvernul din Spania încă nu a decis dacă le va permite celor de la Sociedad să își redeschidă baza de antrenament, majoritatea facilităților din Spania fiind în continuare închise. Acesta este și motivul pentru care jucătorii bascilor s-au antrenat acasă în ultima lună, clubul pregătindu-le un program de antrenament, dar și aparate pe care să le folosească pentru pregătirea fizică.

După 27 de runde scurse din acest sezon competițional din La Liga, Real Sociedad se află pe loc care să-i permit prezența la startul ediției 2020-2021 a Champions League, bascii fiind pe locul 4 cu 46 de puncte acumulate după 27 de runde.

Încet dar sigur, fotbalul își va reintra din nou în drpeturi. Nemții au anunțat că Bundesliga se va relua pe 2 mai sau 9 mai, cei de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) au avansat ca restart al Ligii 1 prima săptămână din iunie în timp ce norvegienii și suedezii intenționează să dea drumul noului sezon competițional în perioada imediat următoare, respectiv pe 23-24 mai respectiv 1 iunie.

După cum bine știți, cu mici excepții, majoritatea competițiilor sportive au fost suspendate ca urmare a pandemiei de coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga lume.