Bayern câștigă la Dortmund și se îndreaptă spre al optulea titlu consecutive în Bundesliga!

Autor:
Publicat: 27/05/2020 | 09:26
Bayern câștigă la Dortmund și se îndreaptă spre al optulea titlu consecutive în Bundesliga!

Bayern Munchen este de neoprit în Bundesliga. Bavarezii au câștigat la limită, scor 1-0 (1-0) derby-ul rundei a 28-a susținut în deplasare cu Borussia Dortmund și a făcut un pas important către al optulea său titlu consecutiv în Bundesliga, distanța față de „galben-negri” mărindu-se acum la șapte lungimi.

Oaspeţii s-au impus graţie golului marcat în finalul primei reprize (min.43) de internaţionalul german Joshua Kimmich, care l-a învins pe portarul Roman Burki cu un lob spectaculos de la marginea careului de 16 m.

În urma acestui succes, Bayern Munchen şi-a consolidat prima poziţie în clasament, distanţându-se la şapte puncte de Borussia Dortmund, ocupanta locului secund, cu şase etape înainte de finalul sezonului. „Galben-negri” pot fi însă egalați la puncte și depășiți în clasament de Leipzig în cazul în care RB se impune pe teren propriu în duelul cu Hertha.

Pe lângă derby-ul dintre Dormtund și Bayern, ieri în Bundesliga au mai avut loc trei partide. Cel mai spectaculos duel a fost cel dintre Frankfurt și Freiburg, scor 3-3. Remiză a fost și la Bremen între Werder și Monchengladbach în timp ce la Leverkusen, gazdele au cedat neașteptat cu scorul de 4-1 în fața celor de la Vfl Wolfsburg.

Program etapa a 28-a Bundesliga (1,X,2)
Borussia Dortmund – Bayern Munchen 0-1
Frankfurt – Freiburg 3-3
Werder Bremen – Monchengladbach 0-0
Leverkusen – Vfl Wolfsburg 1-4
Miercuri:
ora 19:30 Leipzig – Hertha
ora 21:30 Union Berlin – Mainz
ora 21:30 Hoffenheim – Koln
ora 21:30 Augsburg – Paderborn
ora 21:30 Dussedorf – Schalke