Bayern, Juventus și PSG s-au calificat matematic în primăvara Champions League!

Autor: Cristian P
Publicat: 07/11/2019 | 11:21
Bayern, Juventus și PSG s-au calificat matematic în primăvara Champions League!

Cea de-a IV-a etapă a fazei grupelor din Champions League a adus și primele echipe calificate în primăvara ediției 2019-2020. În urma victoriilor obținute aseară, Bayern Munchen, Juventus Torino și PSG au rezovat ecuația calificării în primăvara Champions League cu două etape înaintea terminării fazei grupelor.

Bayern Munchen s-a impus cu 2-0 pe teren propriu în fața celor de la Olympiakos Pireu într-un meci în care bavarezii s-au întrecut în ratări monumentale, diferența fiind făcută după pauză. La rândul lor, cei de la Juventus torino au câștigat cu 2-1 la Moscova cu Lokomotiv, victoria fiind obținută în prelungiri în timp ce pe „Parc des Princes”  PSG a câștigat doar cu 1-0 duelul cu Club Brugge, belgienrii ratând un penalty în acest meci la scorul de 1-0 pentru francezi.

Scorul acestei etape din Champions League a fost realizat pe „Santiago Bernabeu” de Real Madrid, „galacticii” făcând instrucție cu Galatasaray, echipa lui Florin Andone, scor 6-0. O victorie la scor a obținut și  Tottenham, scor 4-0 în fieful celor de la Steaua Roșie Belgrad.  Cel mai spectaculos meci a avut loc însă la Zagreb, Dinamo și Șahtior terminând la egalitate, scor 3-3.

Rezultate etapa a IV-a grupe Champions League
Grupa A
PSG – Club Brugge 1-0
Real Madrid – Galatasaray 6-0
Grupa B
Bayern Munchen – Olympiakos Pireu 2-0
Steaua Roșie Belgrad – Tottenham 0-4
Grupa C
Dinamo Zagreb – Șahtior Donețk 3-3
Atalanta – Manchester City 1-1
Grupa D
Lokomotiv Moscova – Juventus 1-2
Bayer Leverkusen – Atletico Madrid 2-1
Grupa E
Napoli – Salzburg 1-1
Liverpool – Genk 2-1
Grupa F
Barcelona – Slavia Praga 0-0
Dortmund – Inter 3-2
Grupa G
Zenit – RB Leipzig 0-2
Lyon – Benfica 3-1
Grupa H
Chelsea – Ajax 4-4
Valencia – Lille 4-1