Bayern și Dortmund merg „ceas” înaintea duelului direct!

Autor:
Publicat: 24/05/2020 | 12:16
Bayern și Dortmund merg „ceas” înaintea duelului direct!

Bayern Munchen a învins-o pe Eintracht Frankfurt cu 5-2, pe „Allianz Arena”. Duelul a contat pentru cea de-a 27-a etapăa campionatului de fotbal din Budnesliga.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Victoria lui Bayern s-a conturat grație reușitelor semmnate de Leon Goretzka (min.17), Thomas Muller (min.41), Robert Lewandowski (min.46), Alphonso Davies (min.61) şi Martin Hinteregger (min.74, autogol). Înainte de a-și introduce balonul în propria poartă Hinteregger reuşise dubla (min.52, 55).

În urma acestui success, Bayern și-a consolidta fotoliul de lider în Bundesliga, păstrând o distanţă de patru puncte faţă de a doua clasată, Borussia Dortmund, care a tranșat cu 2-0 duelul susținut în această rundă pe terenul lui Wolfsburg. Cele două se vor duela în cadrul rundei următoare care este programată săptămâna viitoare.

Podiumul în Bundesliga este completat de Bayer Leverkusen care s-a impus cu scorul de 3-1 în fieful celor de la Borussia Monchengladbach.

Astăzi în cadrul rundei a 27-a din Bundesliga vor avea loc partidele Schalke- Augsburg,  Mainz- RB Leipzig și FC Koln- Dusseldorf