Bebeluşul unei românce a fost împușcat în Roma, în timp ce era ținut în braţe de mamă. Medicii sunt rezervați în legătură cu șansele de supraviețuire

Publicat: 18/07/2018 | 21:39
Bebeluşul unei românce a fost împușcat în Roma, în timp ce era ținut în braţe de mamă. Medicii sunt rezervați în legătură cu șansele de supraviețuire

O familie de români stabilită în Italia a trăit clipe de coșmar, după ce bebelușul lor a fost împușcat în spate. Scenele cutremurătoare s-au petrecut pe o stradă din Roma, în timp ce mama își ținea copilul în brațe. Femeia a povestit autorităților că a auzit pocnitura puternică și că ulterior, ea a văzut cum ţâşneşte sânge din spatele fiicei sale de un anișor și câteva luni. Copila a fost dusă de urgență la spital, unde a fost băgată direct în sala de operații, potrivit ilmessaggero.it.

Bebeluşul unei românce din Italia, împuşcat pe o stradă din Roma

În urma incidentului, fetiţa a fost supusă unei operații, în timpul căreia a fost extras un corp străin metalic foarte asemănător cu bilele unui piston cu pistol cu aer comprimat, conform observator.tv. Bebeluşul fost dus prima dată la spitalul Casilino, apoi transferat de urgență la Roma, cu o prognoză rezervată, unde se află încă spitalizat împreună cu mama lui.

Potrivit primelor informaţii publicate de autorităţi, este vorba despre un copil român de puțin peste un an, care a fost împuşcat în spate, cel mai probabil cu un pistol.

“Sper că este un caz izolat, altfel începem să credem că există cineva care seamănă ură și rasism față de ceilalți și protagoniștii acestor crime oribile, fără cel mai mic respect pentru lege și poliție, să fie prinşi”, precizează un comunicat al autorităţilor.

Autorul nu a fost prins, însă carabinierii au stabilit deja un cerc de suspecţi.

Citește și...