Bergodi, greu de mulțumit: „Ne-am descurcat binișor!”

Publicat: 13/07/2020 | 10:56
Bergodi, greu de mulțumit: „Ne-am descurcat binișor!”

Italianul Cristiano Bergodi a savurat din plin victoria pe care Universitatea Craiova a obținut-o contra FCSB, scor 2-1, în cadrul rundei a VII-a a play-off-ului Ligii 1.

„Nu a fost ușor deloc. A fost un meci despre care știam că e foarte greu. E greu, pentru că FCSB e o echipă foarte bună, are jucători de talie, pe bandă foarte buni. Ne-am descurcat binișor. Meciul era foarte important, acum am trecut de acest test de maturitate. Ei au avut una, două ocazii, dar noi ne-am descurcat foarte bine. Eu de obicei nu vorbesc de arbitru, sincer. Dacă s-a întâmplat așa ceva, sunt și departe. Nu știu dacă l-a atins sau nu l-a atins. Eu nu vorbesc de arbitraj, chiar dacă e bun sau nu e bun. Important era să câștigăm, e lupta pentru titlu. Au intrat bine pe teren, nu a fost un complex de inferioritate. Sunt mulțumit de ce am văzut, e o un grup unit”, a declarat Cristiano Bergodi.

Italianul a cerut echilibru și a spus că în acest moment toată atenția sa se duce către meciul cu FC Botoșani de duminică mai ales că oltenii nu au reușit niciodată în istorie să se impună în Moldova.

„Se poate face ceva deosebit, dar nu vorbim de titlu. Vedem mâine ce face CFR, dar avem trei meciuri grele, plus cel cu CFR. Avem meci greu și la Botoșani, unde și acolo mi se pare că Craiova nu prea a câștigat. E o echipă bună, joacă mingea pe jos, are jucători foarte buni, tehnici în față, dar și la mijloc. Nu va fi ușor, dar căpătăm încredere. Avem încredere în ceva special. Lucrurile sunt bune, dar mi-e teamă. E o echipă foarte bună Botoșani. Nu vorbesc de titlu, acuma munca e pentru toți jucătorii, tot staff-ul… până acuma a făcut foarte bine munca. Suntem pe un drum bun. Stăm liniștiți cu piciorul în pământ, calmi”, a conchis Cristiano Bergodi.

În urma acestui succes, oltenii și-au consolidat fotoliul de lider în play-off-ul Ligii 1, având 41 de puncte, cu patru peste CFR Cluj, campioana urmând să joace astăzi în campionat cu Gaz Metan Mediaș. De partea cealaltă, FCSB se află pe locul 5 cu 28 de puncte, la un punct de FC Botoșani care este pe locul 4 și la două lungimi de Astra care închide podiumul.